Hvad Skal Jeg Gøre, Hvis Træning Ikke Fungerer

Hvad Skal Jeg Gøre, Hvis Træning Ikke Fungerer
Hvad Skal Jeg Gøre, Hvis Træning Ikke Fungerer

Video: Hvad Skal Jeg Gøre, Hvis Træning Ikke Fungerer

Video: Hvad Skal Jeg Gøre, Hvis Træning Ikke Fungerer
Video: Bækkenbund: 3.Har du styr på din bækkenbund? 2024, April
Anonim

Hvad skal jeg gøre, hvis korrekt ernæring og motion ikke giver de forventede resultater, og vægten bevæger sig for langsomt eller slet ikke bevæger sig? Årsagen er normalt de særlige forhold ved stofskifte og fejl begået i processen med at spise og træne.

træning
træning

Hvis regelmæssig træning ikke giver det ønskede resultat, skal du tænke over de mulige fejl, som mange laver i løbet af at tabe sig:

  • For meget mad og for lidt motion. I dette tilfælde overstiger diætens kalorieindhold simpelthen det daglige energiforbrug, der er intet kalorieunderskud, hvilket betyder, at der ikke forbrændes fedtvæv.
  • Der er for lidt mad og for meget motion. Dette er også en fejltagelse - på baggrund af et stærkt kalorieunderskud fører overdreven fysisk aktivitet til stress, hvilket resulterer i, at metaboliske processer sænkes. Dårlig ernæring er ikke den bedste følgesvend til sundt vægttab.
  • Manglende træningsregime. Hvis du træner uregelmæssigt, ofte springer over klasser, nogle gange kommer til træning tre gange om ugen og nogle gange kun en, bør du ikke blive overrasket over, at vægten forbliver på plads.
  • Mangel på styrketræning med et overskud af cardio. Styrketræning er den vigtigste faktor for at tabe sig - vægttræning hjælper med at styrke og vokse muskelvæv. Muskler kræver mere energi, hvilket betyder, at styrketræning er uundværlig for at tabe sig. På samme tid fører et overskud af cardio (løb, spring, motionscykel, springtov, ellipsoid) til, at kroppen begynder at slippe af med reserverne primært på grund af muskler og først derefter på grund af fedtvæv. Kardiobelastninger skal følge styrkeøvelser, og overskud af dem er ikke særlig nyttigt, hvis du vil have et effektivt og langsigtet vægttab.

Hvordan man bygger en træning for at opnå den ønskede effekt?

  • Cykliske belastninger målrettet mod forskellige muskelgrupper er nyttige. Du taber ikke kun vægt, men får også en slank, tonet og harmonisk udviklet krop.
  • Deltag i et individuelt program udarbejdet på forhånd. Tre til fire styrketræningspas om ugen vil være nok til at hjælpe dig med at tabe sig og holde dig i form i fremtiden.
  • Kroppen tilpasser sig stress, så det er nødvendigt at foretage justeringer af træningsprogrammet hver anden til tredje måned. I dette tilfælde skal det meste af træningen være grundlæggende øvelser for store muskelgrupper, da dette forbedrer metaboliske processer.
  • Forsøm ikke hvile mellem sæt og sæt. Hvil er afgørende for at forhindre skader og belastninger.
  • Du behøver ikke træne på tom mave - dette fører til ødelæggelse af muskelfibre. Motion på fuld mave er også skadeligt og ineffektivt. For at få den mest effektive træning, skal du spise en time før træning. Din mave skal ikke føles tung, men du skal ikke føle dig sulten.

Anbefalede: