Hvad Skal Jeg Gøre, Hvis Dine Muskler Gør Ondt Efter Træning

Hvad Skal Jeg Gøre, Hvis Dine Muskler Gør Ondt Efter Træning
Hvad Skal Jeg Gøre, Hvis Dine Muskler Gør Ondt Efter Træning

Video: Hvad Skal Jeg Gøre, Hvis Dine Muskler Gør Ondt Efter Træning

Video: Akatsuki School - Afsnit 1! Hvis ellers Naruto var i en almindelig skole! Anime i det virkelige liv! 2022, December
Anonim

Muskelsmerter er kendt for alle, der har været aktivt involveret i sport mindst en gang. Efter intens træning, hvor muskelfibrene er revet fra hinanden, begynder der at mærkes smerte. Nogle gange er den så stærk, at den forstyrrer de sædvanlige aktiviteter.

Hvad skal jeg gøre, hvis dine muskler gør ondt efter træning
Hvad skal jeg gøre, hvis dine muskler gør ondt efter træning

Der er en enorm mængde nyttige oplysninger, men ikke alle tip er effektive. Dette sker, fordi hver persons muskler udvikles individuelt. En person efter strækning hjælper et varmt bad, som skal tages umiddelbart efter træning, og nogen kan endda have brug for smertestillende medicin.

Nogle gange hjælper det med at tage slik. Næsten alle slik indeholder glucose, som fremmer eliminering af mælkesyre. Muskler heler hurtigere, og smerte fornemmelser falder tilsvarende. Du kan også spise hæmatogen, men ikke mere end 2 pakker om dagen, fordi et overskud af C-vitamin forårsager en allergisk reaktion.

Oftest mærkes muskelsmerter mere alvorligt den anden dag efter træning. Derfor, hvis du har seriøse planer, så overbelast ikke dine muskler dagen før.

Blid strækning er en god måde at lindre smerter på. Lav nogle opvarmningsøvelser, varm dine muskler op, og kom derefter ned til de passende øvelser. For at få det mest effektive resultat skal du udføre denne "opladning" 2 gange om dagen.

Nogle gange kan et køligt bad aflaste overdreven spænding og muskelsmerter meget godt. Efter denne procedure toner musklerne op, mælkesyre frigøres hurtigere fra dem, blodet begynder at cirkulere bedre - alt dette bidrager til aktiv genopretning af beskadigede fibre. Vandtemperaturen skal være omkring 25 ° C. Vandet kan gøres lidt varmere, hvis du føler, at det er for koldt for dig. 5-10 minutter vil være nok til denne behagelige procedure.

Selvfølgelig er den bedste læge en nats søvn. I løbet af denne tid genopretter musklerne mere effektivt end i vågentilstand. Ved muskelsmerter anbefaler undervisere og læger at sove mindst 10 timer, og for at opbygge muskler skal du sove mindst 9 timer om dagen. Om morgenen vil du føle, at smerten er faldet betydeligt.

Populær af emne.