Sådan Forbedres Fysisk Kondition

Indholdsfortegnelse:

Sådan Forbedres Fysisk Kondition
Sådan Forbedres Fysisk Kondition

Video: Sådan Forbedres Fysisk Kondition

Video: Sådan Forbedres Fysisk Kondition
Video: Fysisk aktivitet och konditionsträning 2024, April
Anonim

Hemmeligheden bag fremragende fysisk kondition er kendt af næsten alle: en sund livsstil plus motion. Men når og da at udsætte starten på træningen, spise for ofte fastfood og forstyrre den daglige rutine, bevæger du dig trin for trin væk fra fysisk perfektion. Det er på tide at tage dig sammen og sætte orden på din krop!

Sådan forbedres fysisk kondition
Sådan forbedres fysisk kondition

Instruktioner

Trin 1

Spis en sund kost. Husk, at morgenmaden skal være stor, frokosten skal være stor, og aftensmaden skal være let. Den bedste skål til dit morgenmåltid er grød. Som du ved, indeholder korn "lange" kulhydrater, som mætter kroppen med energi indtil frokosttid. Hvis det er muligt, skal du spise mere sæsonbestemte (ikke importerede, men lokale) frugter og grøntsager, fordi de indeholder den maksimale mængde vitaminer og mineraler. Det er bedre at nægte boller og konfektureprodukter eller reducere deres anvendelse til et minimum. Bliv heller ikke båret med kaffe, te, købt juice og kulsyreholdige drikkevarer. En sund krops bedste ven er rent vand.

Trin 2

Få nok søvn. For at alle kropssystemer skal fungere fuldt ud, skal du sove mindst 8 timer om dagen. I løbet af denne tid genoprettes energikilder såvel som muskelfibre, hvilket bidrager til deres vækst. Som et resultat bliver træning mere effektiv. Ventilér rummet godt, inden du går i seng, og det er bedre at lade vinduet overhovedet være åbent: en konstant strøm af frisk luft gør søvn mere lyd og opvågnen lettere.

Trin 3

Udvikl et sæt øvelser, der passer til din særlige krop. Det er bedre at gøre dette sammen med en træner, der ikke kun vælger den rigtige belastning, men også sparer dig for fejl under træningen. Komplekset skal nødvendigvis omfatte en opvarmning, øvelser til de muskelgrupper, du vil sætte i orden, og strækning. Under opvarmningen kan du udføre enhver bevægelse, der opvarmer musklerne. For eksempel bøjninger, drejninger, svingende arme, ben og endda dansetrin til din yndlingsmusik. Før du starter hoveddelen af din træning, anbefales det, at du laver et par kardioøvelser for at styrke din hjertemuskel og øge lungekapaciteten. Sådanne øvelser inkluderer: træning på en stationær cykel, løbebånd, springtov eller på stedet, gå op ad et trin eller en bænk.

Anbefalede: