Sådan Forbedres Dit Kast

Indholdsfortegnelse:

Sådan Forbedres Dit Kast
Sådan Forbedres Dit Kast

Video: Sådan Forbedres Dit Kast

Video: Sådan Forbedres Dit Kast
Video: Et tip til at forbedre dit kast med tohåndsstangen 2023, Oktober
Anonim

I basketball er der flere vigtige punkter for at vinde. Blandt dem skelnes et kast. For at forbedre dine færdigheder behøver du ikke ændre kastemekanikken. Dette er især vigtigt, hvis sæsonen allerede er begyndt, og der ikke er tid til at øve nye metoder. Så det er værd at være opmærksom på forbedringen af kastet.

Sådan forbedres dit kast
Sådan forbedres dit kast

Instruktioner

Trin 1

Der er flere kasteteknikker, du kan forbedre. Kast fra kort afstand eller under kurven. For at forbedre dette kast, prøv at ramme den lodrette linje til højre eller venstre for kurven. Derefter hopper bolden lige ind i målet. For at fokusere din opmærksomhed skal du tegne et mærke på båndet eller båndet og vedhæfte et lille stykke til linjen.

Trin 2

Rene kast. Rene skud defineres som bolden rammer kurven uden at røre metalrammen. Prøv at koncentrere din opmærksomhed så meget som muligt, beregne den korrekte bane.

Trin 3

Medium afstandsskud eller 3-punktsskud Foretag 5 kast fra hvert punkt, og sørg for, at de er rene. Gentag de samme trin flere gange for at opnå automatik. Prøv at gøre nøjagtigt rene kast, fordi deres implementering kræver en høj bane. Og i denne position er det usandsynligt, at modstanderen kan hente bolden. Prøv at kaste bolden så højt som muligt.

Trin 4

For at perfektionere dit skud skal du tage et par gratis kast, inden du går hjem. Dette vil styrke din muskelhukommelse og give dig selvtillid. Husk at trække vejret dybt og afslutte før hvert kast, tag din bold op selv. Alt dette giver dig mulighed for at disciplinere og forbedre koncentrationen.

Trin 5

Tag 200 gratis kast dagligt (over 5 dage). På samme tid skal du prøve at sikre, at 25 kugler, der smides i træk, rammer kurven. Desuden skal 15 af dem være rene. Det er værd at bemærke, at 100 kast kan foretages inden for 15 minutter.

Trin 6

For at forbedre dit skud i spillet skal du analysere din position på banen. Tænk over, hvor du kaster det meste af tiden. Det er på dette sted, du prøver at bruge den maksimale tid på træning. Dette hjælper dig med at føle dig mere selvsikker på banen. Vær meget forsigtig med opstillingen af marken og skjoldet. Alle linjer skal udfyldes korrekt. Glem ikke 3-punktslinjen.

Anbefalede: