Sådan Forbedres Fodboldteknik

Indholdsfortegnelse:

Sådan Forbedres Fodboldteknik
Sådan Forbedres Fodboldteknik

Video: Sådan Forbedres Fodboldteknik

Video: Hvordan forbedre din CV 2022, December
Anonim

Fodbold er et mangesidet spil, der kræver mestring af mange færdigheder på samme tid. Det er ikke nok at løbe hurtigt og slå bolden hårdt for at blive en god fodboldspiller. Det er vigtigt at håndtere bolden korrekt, være i stand til at modtage og håndtere den, passere præcist, det vil sige at have anstændig teknik.

Sådan forbedres fodboldteknik
Sådan forbedres fodboldteknik

Instruktioner

Trin 1

Der er en række øvelser, der kan forbedre din boldhåndteringsteknik. Disse er "jagter", boldløb og forhindringsbane, "firkantet" og "baldakin".

Trin 2

Møntning er en øvelse, hvor du skal ramme bolden så mange gange som muligt, mens du ikke lader den falde til jorden. Denne øvelse skal gives femten minutter om dagen og helst alle tredive. Når du jagter bolden, skal du ikke stå stille, så prøv at skifte dine venstre og højre ben, brug dine knæ.

Trin 3

At løbe med bolden hjælper også med at forbedre din teknik: du lærer at kontrollere bolden i bevægelse og ikke lade den gå langt væk fra dig, mens du løber. Prøv at løbe mindst en kilometer om dagen på denne måde. Det vil også være nyttigt at ændre løbstempoet, skiftevis mellem acceleration og jogging. Når du er god til at kontrollere bolden i høj hastighed, skal du indarbejde finter og driblinger i øvelsen.

Trin 4

Hver professionel fodboldspiller er bekendt med forhindringsbanen: objekter placeres på banen, der symboliserer fodboldspillere fra det modsatte hold, som skal cirkuleres på flugt.

Træn dit slagtilfælde ved lav hastighed i starten, og efterhånden som din færdighed vokser, accelerer mere og mere, hvorved øvelsen bliver hårdere.

Trin 5

En firkant er en øvelse, hvor fire personer er involveret og står i samme afstand fra hinanden. Firkantens essens er, at spillerne med et tryk giver bolden til hinanden igen og prøver at give pasninger nøjagtigt til en vens fødder. Denne øvelse hjælper dig med at øve nøjagtighed ved kortpasning og teknik til at fange bolden.

Trin 6

En anden øvelse, som fodboldspillere bruger, kaldes baldakinen. Dens essens er, at to spillere står i betydelig afstand fra hinanden (for eksempel på forskellige sider af en fodboldbane) og sender bolden til hinanden på hesteryg. Baldakinen udvikler feltvision og forbedrer nøjagtigheden ved lang pasning.

Populær af emne.