Sådan Forbedres Din Træningseffektivitet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Forbedres Din Træningseffektivitet
Sådan Forbedres Din Træningseffektivitet
Video: Sådan Forbedres Din Træningseffektivitet
Video: Sådan forbedre du din løbeteknik 2023, Februar
Anonim

Den menneskelige krop har en unik egenskab - at vænne sig til enhver stress. I nogle situationer hjælper det selvfølgelig, men når man spiller sport, forstyrrer denne ejendom ofte med at opnå de ønskede resultater. Heldigvis er der måder at forbedre effektiviteten af ​​din træning uden at tilføje belastning.

Sådan forbedres din træningseffektivitet
Sådan forbedres din træningseffektivitet

Instruktioner

Trin 1

For at maksimere effekten skal du træne regelmæssigt. Lange pauser kaster dig tilbage til dit udgangspunkt. Det er dog meget vigtigt ikke at overbelaste musklerne og stoppe enhver træning, hvis der opstår smerter.

Trin 2

Varm altid dine muskler op, inden du træner. Dette sparer dig ikke kun mod skader og forstuvninger, men øger også effektiviteten af ​​din træning. Ilt kommer bedre ind i musklerne, og kroppens stofskifte øges, hvilket er meget vigtigt for dem, der ønsker at tabe sig.

Trin 3

Træn til max. Femten minutters daglig træning vil ikke have nogen effekt, bortset fra opvarmning af muskler og ledbånd. For at tabe sig eller opbygge muskler er det vigtigt at træne intenst i mindst 30-60 minutter.

Trin 4

Hvis målet med din træning er at tabe sig, skal du træne mindst 4 gange om ugen. Fortrinsvis hver anden dag. Samtidig skal din træning være mere aerob. Hurtig gå, løb, skiløb, dans, svømning eller spring giver den maksimale slankende effekt.

Trin 5

For at opbygge muskelmasse skal du kun træne indtil smerte begynder. Derefter hvile, indtil dine muskler er fuldt genoprettet - to, tre eller endda fire dage. Det er også vigtigt at udføre de sædvanlige øvelser så langsomt som muligt - i dette tilfælde behøver du ikke øge belastningen.

Trin 6

Hjælp dig selv med at opnå den effekt, du har brug for med korrekt ernæring. Uanset hvilket resultat du stræber efter at opnå, når du spiller sport, skal din ernæring være komplet. Ellers har kroppen simpelthen ingen steder at tage styrke til træning. De, der søger at tabe sig, bør dog foretrække mad med lavt kalorieindhold om eftermiddagen, og de, der beskæftiger sig med bodybuilding, spiser mere protein mad: kød, fisk og skaldyr.

Populær af emne.