Sådan Forbedres Udholdenhed Og Vejrtrækning

Sådan Forbedres Udholdenhed Og Vejrtrækning
Sådan Forbedres Udholdenhed Og Vejrtrækning

Video: Sådan Forbedres Udholdenhed Og Vejrtrækning

Video: Sådan Forbedres Udholdenhed Og Vejrtrækning
Video: Løbeteknik: Sådan skal du trække vejret når du løber 2023, Marts
Anonim

Åndedræt er ikke et eneste organ eller fysisk kvalitet, som vi kan udvikle. Dette er en persons følelse af iltmangel, når man udfører fysisk handling.

Sådan forbedres udholdenhed
Sådan forbedres udholdenhed

Det er kendt, at alle vores motoriske handlinger udføres af muskler. Muskler trækker sig sammen, gør en indsats, når du udfører enhver bevægelse. For at anvende denne indsats har vores muskler brug for energi, hvoraf det meste opnås aerobt, det vil sige ved hjælp af ilt.

Mangel på udholdenhed er følelsen, når en person ikke har nok ilt for at musklerne skal have tid til at trække sig sammen og levere den krævede kraft. Det er på grund af dette, at en persons produktivitet falder, han bliver syg og hård, ikke har luft nok. Nogle mennesker oplever svimmelhed, muskelsmerter, generelt er det svært for en person, og han kan ikke vise det resultat, han ønsker. Udholdenhed er evnen til at udføre en slags motorhandling i lang tid, så der samtidig er nok ilt, og det er godt.

Billede
Billede

Den første ting du kan gøre for at forbedre udholdenhed er at få mere ilt ind i dine muskler. Den første måde opnås ved at forbedre den samlede udholdenhed. Det er nødvendigt at øge hjertemusklens slagvolumen, antallet af kapillærer inde i muskelen, så mere ilt kan komme ind der. Det er vigtigt, at det kardiovaskulære system fungerer godt. Generel udholdenhed er udviklet af arbejde med lav intensitet. Det vil sige, hvis vi taler om pulsen som en indikator for intensitet, så ved den minimale puls omkring 120 slag i minuttet. Du skal udføre let aerobt arbejde i lang tid. Det vil forbedre den samlede udholdenhed og hjerte-kar-sundhed. Fra en sådan træning bliver det lettere at trække vejret under anstrengelse, netop på grund af det faktum, at mere ilt kommer ind i musklerne.

Den anden løsning på problemet med en svag "vejrtrækning" er at få musklerne til at bruge mindre ilt. Det vil sige for at øge ydeevnen for selve musklerne. For at gøre dette skal du træne særlig udholdenhed. Det er nødvendigt at lære musklerne at bruge ressourcer mere økonomisk, og selv når disse ressourcer er brugt, skal du derefter udnytte den maksimale fordel ved det. Speciel udholdenhed er musklernes evne til at udføre et bestemt job på en bestemt tid. Dette inkluderer intens træning, intervalltræning, kredsløbstræning. Det vil sige alle typer tempotræning, der sigter mod at få musklerne til at arbejde i lang tid i en bestemt intensiv tilstand. For eksempel, hvis du vil forbedre antallet af pull-ups, skal du udføre et stort antal pull-ups uden at miste ydeevne. Derfor skal du i hver tilgang ikke udføre det maksimale antal gentagelser, men for eksempel 5-6 med et stort antal tilgange.

Populær af emne.