Sådan Træner Du Vejrtrækning

Indholdsfortegnelse:

Sådan Træner Du Vejrtrækning
Sådan Træner Du Vejrtrækning

Video: Sådan Træner Du Vejrtrækning

Video: Sådan Træner Du Vejrtrækning
Video: 6. Vejrtrækning 2024, Marts
Anonim

At holde vejret i lange perioder kan være gavnligt for svømmere, dykkere eller atleter. Husk, at træning er meget sværere under vandet eller i bjergene på grund af det øgede tryk. Der er visse teknikker, der giver dig mulighed for at holde vejret i lang tid, mens du gør dem.

Sådan træner du vejrtrækning
Sådan træner du vejrtrækning

Instruktioner

Trin 1

Mål de oprindelige data. Tag et stopur, fyld lungerne med luft, og hold vejret. Skriv den tid, du var i stand til at holde ud uden luft. Dette vil være dit udgangspunkt for træning. Uden dette kan du ikke spore dine fremskridt.

Trin 2

Lav yoga åndedrætsøvelse hver morgen. Sid på gulvet, kryds dine ben, læg dine hænder på dine knæ. Hold ryggen lige. Holdning og korrekt vejrtrækning er meget sammenflettet. Så træk vejret ind gennem næsen så dybt som muligt. Hold vejret i fire tællinger, og træk derefter ud gennem munden. Udfør denne øvelse i 30 sekunder. Derefter også hvile i et halvt minut og gøre denne opgave igen, men kun denne gang med stor spænding.

Trin 3

Slap af i et par minutter efter den første opvarmningsøvelse og gå videre til den næste. Sid allerede på en stol eller seng. Det vigtigste er at være komfortabel. Tag et stopur. Tag et par dybe vejrtrækninger ind og ud med dine lunger, mellemgulv og mave. Inhalér derefter med din mave i 4 sekunder, og hold vejret i 16 sekunder. Udånd derefter langsomt i 8 sekunder med membranen og træk ikke vejret igen, men i 16 sekunder. På denne måde vil du kontrollere din vejrtrækning og effektivt træne din vejrtrækning.

Trin 4

Øv dig med at holde vejret under vandet. For at gøre dette skal du udføre den samme indledende test, som afslører dine indledende evner. Bed nogen om at følge stopuret. Træk ilt ind i lungerne, klem næsen og spring ned i vandet. Hold så langt ud som muligt og dukke op. Skriv dataene ned i en notesbog, hvor længe du ikke kunne trække vejret under vand. Resultatet skal være lavere end dit på land.

Trin 5

Gør ovenstående yogaøvelser hver dag, og udfør åndedrætsbekæmpelse ugentligt. Dette hjælper dig med at se fremskridt og områder, der er værd at arbejde med. Træn konstant og snart vil du være i stand til at holde vejret i lang tid!

Anbefalede: