Sådan Træner Du På En Elliptisk Træner

Indholdsfortegnelse:

Sådan Træner Du På En Elliptisk Træner
Sådan Træner Du På En Elliptisk Træner

Video: Sådan Træner Du På En Elliptisk Træner

Video: Sådan Træner Du På En Elliptisk Træner
Video: Как подобрать эллиптический тренажер 2024, April
Anonim

En elliptisk træner er et specielt sportsudstyr, der kombinerer trin og et løbebånd, der træner, hvor du kan træne alle de vigtigste muskelgrupper og give dem en optimal belastning. Samtidig er elliptiske trænere meget kompakte. Hvis du overvejer, hvilken maskine du skal købe til træning i hjemmet, er en elliptisk maskine et godt valg. Alle familiemedlemmer vil være i stand til at træne på den elliptiske træner uanset køn, alder og fysisk kondition på grund af det faktum, at simulatoren giver dig mulighed for at justere det passende niveau af belastning.

Sådan træner du på en elliptisk træner
Sådan træner du på en elliptisk træner

Instruktioner

Trin 1

Inden du starter din elliptiske træner, skal du varme dig lidt op og lave nogle strækøvelser. Det anbefales også at afslutte træningen med en række lette aerobe øvelser og stretching.

Trin 2

Under træning er det nødvendigt at overvåge pulsen. For begyndere er den begrænsende puls 110-120, gradvist skal belastningen øges. Hvis du er i god fysisk form, kan din puls bringes op til 80% af din aldersrelaterede maksimale puls. Formlen til beregning af den maksimalt tilladte alderspuls er 220 minus din alder.

Trin 3

Flyt både fremad og bagud for at afbalancere belastningen og engagere flere muskler. Husk, at kropsholdningen under lektionen skal være behagelig, placeringen er stabil, bevægelserne skal være glatte uden ryk, for at udelukke muligheden for skade. Forsøg ikke at læne din krop for meget frem under bevægelser.

Trin 4

Det er vigtigt at vælge det rigtige tøj til din træning - det skal være behageligt, løst, lavet af absorberende stoffer, og en simpel bomuldsdragt gør det. Enhver behagelig sportsneaker vil gøre som en sko.

Trin 5

For at vælge klokkeslæt, skal du lytte til din egen biorytme. Træn på det tidspunkt af dagen, hvor du føler dig mest energisk, men husk ikke at træne straks efter løft. 2-3 timer skal gå, og træningen skal være afsluttet mindst 2 timer før sengetid.

Trin 6

Det anbefales at starte sportstræning tidligst 2 timer efter at have spist, og efter at have trænet på simulatoren, prøv ikke at spise i en time, i ekstreme tilfælde drik et glas kefir eller fedtfattig yoghurt. Hvis du føler dig tørstig, mens du træner, kan du skylle munden med vand. Prøv ikke at drikke meget væske under og umiddelbart efter træning. Den anbefalede væskedosis under træning er ikke mere end 200 ml, det kan bare være rent vand eller vand tilsat en lille mængde citronsaft eller honning.

Anbefalede: