Sådan Vælger Du En Træner Til Dit Barn

Sådan Vælger Du En Træner Til Dit Barn
Sådan Vælger Du En Træner Til Dit Barn

Video: Sådan Vælger Du En Træner Til Dit Barn

Video: Hvordan man farver gråt hår! Grå Hårfarve! Lektioner! 2022, December
Anonim

Ved at tage sig af barnets helbred forsøger forældre at finde en sportsafdeling til ham i en tidlig alder. Men hvis den fremtidige atlet ikke har et forhold til sin mentor, i stedet for den forventede fordel, kan dette skade ham. Det er ikke nok at sende et barn til et hvilket som helst afsnit, du skal finde en god coach til ham, der vil henvende sig til ham individuelt og forsøge at afsløre sit potentiale maksimalt.

Sådan vælger du en træner til dit barn
Sådan vælger du en træner til dit barn
image
image

Et barn har brug for en mentor, der giver ham tillid til sine evner, og hvis træneren er opmærksom på ham, går han med glæde til klasser. Det vil ikke være overflødigt at spørge om træneren, spørge venner, finde oplysninger på Internettet og derefter gå til at møde træneren personligt.

Det er værd at deltage i lektionen, først uden et barn, bare for at se lektionerne. Se nærmere på, om børnene er villige til at studere, om de er fulde af entusiasme, om der er skabt en velvillig atmosfære i klasseværelset. Under lektionen bør der ikke være unødvendig støj, en træner, der er i stand til at lede børnenes energi i den rigtige retning, tillader ikke hubbuben under uddannelsesprocessen, som er en sportsaktivitet.

Coachens kommunikationsstil er meget vigtig, hvis han ydmyger eleverne, indrømmer bandeord i forhold til dem, er det bedre at nægte en sådan mentors tjenester.

image
image

En god specialist vil være i stand til at forklare deres opgave for deres kæledyr uden at ty til en måtte.

Hvis træneren er opmærksom og moderat streng, er det værd at se nærmere på ham. Det næste trin er at tale med forældrene til trænerens elever, både mødre og far. Mødre vil tale om coachens menneskelige kvaliteter, om hans karakter, og far vil sætte pris på ham som professionel.

Det er også en god ide at tale med andre elever, spørge, om de kan lide læreren, om han ofte roser dem, spørger om deres trivsel. Det er meget vigtigt, hvordan de taler om deres mentor med glødende øjne eller med et kederligt blik.

Det er vigtigt at lære om sportssuccesen for eleverne i den træner, du er interesseret i. Det er dejligt, hvis træneren selv har et stort antal medaljer og sportspriser, dette vil være et incitament for barnet til at gentage eller måske overgå sin mentor.

image
image

Nu skal du tale personligt med træneren, stille alle de spørgsmål af interesse, følge gestus, ansigtsudtryk, danne en mening om, hvor åbent han besvarer spørgsmålene. Hvis han er kold og irriteret, når han taler med sine forældre, vil han være endnu mindre taktfuld i forholdet til børn.

Når du beslutter, at en træner passer til dig, skal du bringe dit barn til en prøveundervisning, alle mennesker er forskellige, og det er behageligt at kommunikere med nogen, men du kan simpelthen ikke udholde nogen. Dette kaldes menneskelig uforenelighed. I dette tilfælde skal du gå til en anden træner, for med en sådan person vil barnet aldrig føle sig godt tilpas. Hvis alt gik godt, skulle træneren, som du til sidst fandt kompetent, have tillid til i fremtiden, regelmæssigt kommunikere med ham for at holde sig ajour med dit barns succeser og hjælpe med at nå det fælles mål - at gøre barnet sundt og stærkt person.

image
image

Hvis et barn har god kontakt med sin mentor, kan det føre til fremragende resultater. Barnets succes i enhver aktivitet består af 2 dele 20% af coachens arbejde, hans viden, korrekte bemærkninger, evne til at motivere og 80% af barnets ønske og flid. Når der er en fuldstændig sammenfald mellem studerende og lærere, fremtræder fremragende personligheder.

Foto til højre: Ip Man og hans studerende Bruce Lee.

Populær af emne.