Hvilken Form For Gymnastik Er Godt For Leddene? Detaljerede Træningsvideoer

Hvilken Form For Gymnastik Er Godt For Leddene? Detaljerede Træningsvideoer
Hvilken Form For Gymnastik Er Godt For Leddene? Detaljerede Træningsvideoer

Video: Hvilken Form For Gymnastik Er Godt For Leddene? Detaljerede Træningsvideoer

Video: Hvilken Form For Gymnastik Er Godt For Leddene? Detaljerede Træningsvideoer
Video: LG Forårsopvisninger 2019 - Girl power (Akrobatik & Rytmisk gymnastik) 2024, Kan
Anonim

Terapeutiske øvelser til ledd kan ikke kun gavne patienter med sygdomme i bevægeapparatet. Træning af knæ, skulder, hofte og andre led kan styrke dem og frigøre dem fra salte.

Hvilken form for gymnastik er godt for leddene? Detaljerede træningsvideoer
Hvilken form for gymnastik er godt for leddene? Detaljerede træningsvideoer

For personer med problemer i bevægeapparatets arbejde er det nyttigt at udføre fælles øvelser, der tager sigte på at genoprette leddets mobilitet og deres normale funktion. En sådan træning skal nødvendigvis supplere behandlingen af artrose, osteochondrose, gigt og gigt.

Inden undervisningen påbegyndes, skal det huskes, at dette under ingen omstændigheder skal gøres i perioden med tilbagefald af sygdommen med smerter i leddene og betændelse. Som et resultat kan du kun forværre sygdomsforløbet. Men selv i remission anbefales det, at du først konsulterer din læge. Hvis nogen af øvelserne lægger for meget pres på leddene, og implementeringen ledsages af smerte og ubehag, skal den opgives. Det skal huskes, at i sådan gymnastik skal statiske belastninger have forrang over dynamiske. Og vigtigst af alt skal du gøre det regelmæssigt og fuldt ud.

Det er nyttigt at udføre fælles øvelser for nyfødte med hoftedysplasi.

Komplekset med fælles gymnastik kan udføres til forebyggelse af ledsygdomme. En sådan træning vil bidrage til udviklingen af fleksibilitet, hærdning af ledbåndene, styrkelse af leddene og frigørelse fra salte. For smerter i skuldrene forårsaget af midlertidig overbelastning eller sygdomme i bevægeapparatet er det nødvendigt at udføre sådan gymnastik for skulderleddet: løft armene op og stræk så højt som muligt, først med den ene hånd og derefter med den anden. Drej kroppen til venstre og højre, udfør cirkulære bevægelser med skuldre og hænder. Når du er blevet sammen med albuerne foran brystet, skal du placere hænderne på skuldrene og dreje dem.

At holde leddene i hænderne sunde er en grundlæggende opgave, da det er dem, der deltager i det daglige arbejde, der udføres af hænderne. Med henblik på at træne dem kan du knytte næverne, bøje og bøje dine hænder i håndleddet. Dæk med den ene håndflade den anden på en hård overflade, og løft den nederste med indsats. Pres dine fingre aktivt og rør ved den største af de andre, fra indekset til lillefingeren. Det er nyttigt at presse en lille kugle eller et specielt gymnastikapparat i håndfladen.

For at træne hofteleddet, som er ansvarlig for bevægelse og balance, skal du ligge på ryggen, trykke knæene mod brystet, sænke dem ned på gulvet og udføre 10 sådanne gentagelser. Stå op og start med at dreje dit ben i en cirkel ved hofteleddet. Sid på gulvet med dine ben lige. Uden at bøje dem på knæene, vipp din krop fremad og prøv at lægge tæerne rundt om dine fødder. Hold denne position i 30-60 sekunder, og vend tilbage til SP.

Kontraindikationer til træning er infektiøse og onkologiske sygdomme.

Gymnastik til knæene, som er det sværeste og mest sårbare sted i menneskekroppen, er som følger: læg dig på gulvet og stræk armene op og benene ned. Bøj dine knæ, spred dem til siderne og forbind dem igen. Udfør øvelse "Cykel". Rund ryggen og nå med panden til benet bøjet ved knæet. Gentag for det andet lem. Placer en kugle mellem dine knæ og klem den. Lig på den ene side, løft dit ben op og træk tåen med maksimal indsats.

Anbefalede: