Hvilken Form Vil Russiske Atleter Have Ved Sotsji-OL

Indholdsfortegnelse:

Hvilken Form Vil Russiske Atleter Have Ved Sotsji-OL
Hvilken Form Vil Russiske Atleter Have Ved Sotsji-OL

Video: Hvilken Form Vil Russiske Atleter Have Ved Sotsji-OL

Video: Hvilken Form Vil Russiske Atleter Have Ved Sotsji-OL
Video: Елизавета Туктамышева - как живёт последняя Императрица и сколько она зарабатывает 2024, April
Anonim

Den længe ventede præsentation af en ny kollektion af sportsbeklædning til russiske deltagere i de kommende vinter-olympiske lege i Sochi i 2014 fandt sted i Moskva. Bosco Sport-kollektionen udtrykker enhed i russisk kultur og sport. Farveområdet for atletenes uniformer er blevet udvidet ved at tilføje en lilla-violet nuance.

Hvilken form vil russiske atleter have ved Sotsji-OL
Hvilken form vil russiske atleter have ved Sotsji-OL

Den nye kollektion af sportsbeklædning fra Bosco Sport "Sochi 2014" blev præsenteret af berømte tidligere atleter og deltagere i de kommende olympiske vinterlege i Sochi i 2014. Flannel, hætter og T-shirts danner grundlaget for kollektionen af sportsbeklædning. Deltagere i OL vil bære det præsenterede tøj ved prisoverrækkelsen og vil også være i stand til at bære dem under hvile mellem træning og forestillinger på spil.

Funktioner i den nye kollektion

Tøj fra den nye Bosco-kollektion er designet af separate elementer, som hver især formidler et unikt nationalt ornament, for eksempel Gzhel, Vologda-blonder eller Khokhloma. I alt, når der oprettes en sportsbeklædningslinje, blev der brugt omkring 28 forskellige folkepynt.

Ved prisoverrækkelsen opfordres atleter til at bære lyse træningsdragter i røde og hvide, lette bomuldsbukser og sweatshirts er perfekte til indendørs arenaer og varme skijakker og bukser til udendørs konkurrencer. Ærmer dekoreret med nationale ornamenter giver formen en særlig charme.

Til den blåblå og orange-røde farvepalet, der allerede var kendt fra de tidligere olympiske lege, er der tilføjet en ny lilla-lilla nuance. Alle elementerne i den nye Bosco Sport-sportskollektion har symbolerne på de kommende vinter-olympiske lege. På sportsmandens T-shirts og jakker, silhuetterne af en pegasus og en griffin stolt stolte, der symboliserer hastighed og styrke. Mønstrene af mytiske tegn er kompliceret sammenflettede og danner bogstaverne RU.

Bosco udgav sin tidligere olympiske samling tilbage i 2002. Russiske atleter bar det under tre vinter-olympiske lege samt to sommer-dem. I år er tiden inde til at ændre billedet og skabe noget helt nyt, men mange atleter er ret overtroiske, først reagerede de på den nye sportsuniform med et saltkorn.

Udtalelser fra berømte atleter om den nye form

Svetlana Zhurova, olympisk mester i skøjteløb, mener, at den nye samling af Bosco Sport-uniformer inkorporerer den perfekte kombination af Ruslands rige folkekultur og sport.

Svetlana Khorkina, en velkendt olympisk mester i rytmisk gymnastik, indrømmede, at tøj til olympiere ikke kun er en almindelig dragt, men også en måde at udtrykke deres humør på, som overføres til alle fans. Smuk atletisk form giver ejeren selvtillid, giver energi og indpoder viljen til at vinde.

Ifølge Ivan Skobrev, en deltager i de fremtidige olympiske lege i Sochi, ser bogstaverne RU meget originale ud. Selve formen syntes atleten var smuk, mindeværdig og vigtigst af alt behagelig.

Anbefalede: