Hvilket Pres Skal Atleter Have

Indholdsfortegnelse:

Hvilket Pres Skal Atleter Have
Hvilket Pres Skal Atleter Have

Video: Hvilket Pres Skal Atleter Have

Video: Оборудование для ловли карпа от А до Я Удилища и катушки Честный обзор, вся правда №1 рыбалка карп 2022, November
Anonim

Unge mennesker, der er professionelt involveret i sport, bemærker ofte en stigning i blodtrykket. Årsagerne til hypertension hos atleter kan være helt forskellige og afhænger af både graden af ​​anstrengelse og ernæring. For at kontrollere deres blodtryk skal atleter kende det optimale blodtryk.

Hvilket pres skal atleter have
Hvilket pres skal atleter have

Instruktioner

Trin 1

Hvis en person konstant udsætter sin krop for stor fysisk anstrengelse, vil hans pres næsten altid øges lidt. Hos raske mennesker og atleter, herunder normale blodtryksværdier, varierer fra 120/80 mm Hg. op til 130/80 mm Hg Med et skarpt spring i pulsen op, skal du helt sikkert finde ud af, hvad der forårsagede stigningen i tryk - det kan være stress, frygt eller et nervøst chok.

Trin 2

Atleter falder ind i en separat risikogruppe for at udvikle hypertension, da enhver styrketræning er en fysisk stress for kroppen, som er tvunget til at arbejde i fuld styrke. Som et resultat stiger blodtrykket, og hvis det ikke kontrolleres ordentligt, kan det føre til hjerteanfald eller slagtilfælde, selv hos en trænet atlet. For at undgå dette skal du regelmæssigt kontrollere dit blodtryk ved hjælp af en mekanisk eller automatisk blodtryksmåler samt konsultere en kardiolog, inden du starter komplekse og lange træningsprogrammer.

Trin 3

For at forhindre en atlet i at udvikle hypertension, skal han først og fremmest styrke hjertemusklen ved hjælp af aerob træning. De udvider blodkarrene, forhindrer en stigning i blodtrykket og udvikler den indre vaskulære overflade, forbedrer vaskulær funktion og fremskynder kapillærvækst. Resultatet af øvelsen er en forbedring af blodtilførslen til hele kroppen, hvilket gør det muligt for en person at roligt engagere sig i sin yndlingssport.

Trin 4

Også atleter skal huske, at anabolske steroider eller steroider er en almindelig årsag til hypertension - derfor anbefaler læger, at folk over 35 år skal stoppe med at bruge dem. Resten af ​​de atleter, der tager disse lægemidler, skal regelmæssigt overvåges af en kardiolog og overvåge deres blodtryk. Det er også vigtigt at vælge den rigtige sportsernæring, som ikke bør omfatte stimulanterne efedrin og koffein, hvilket markant øger blodtrykket - mens kosttilskud i form af glutamin, kreatin og fosfater er sikre for atleter.

Populær af emne.