Hvordan Man Vælger Mellem Boksning Og Sambo

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Vælger Mellem Boksning Og Sambo
Hvordan Man Vælger Mellem Boksning Og Sambo

Video: Hvordan Man Vælger Mellem Boksning Og Sambo

Video: Hvordan Man Vælger Mellem Boksning Og Sambo
Video: Hvem har beskadiget kartoflerne? Kartoffelmølen kan ødelægge hele afgrøden. Hvad skal man gøre for a 2024, April
Anonim

Boksning og sambo er de mest populære indenlandske kampsport i vores land med rige sportstraditioner, berømte atleter og trænere. Mange sektioner har udstyrede fitnesscentre og endda hele sportskomplekser. Og det kan være en vanskelig opgave at vælge en af dem.

Hvordan man vælger mellem boksning og sambo
Hvordan man vælger mellem boksning og sambo

Instruktioner

Trin 1

Boksning, ligesom sambo, er ekstremt effektiv som et middel til selvforsvar. Under lektionerne er alle bestræbelser rettet mod udvikling af fysisk styrke, hastighed, reaktion og teknik. Slag mod kraftige pærer praktiseres i fuld kraft og med maksimal hastighed. Alt dette sammen med rigtige træningskampe gør træningen ekstremt effektiv med hensyn til at udvikle anvendte færdigheder.

Trin 2

Ulemperne ved boksning er hyppige fysiske skader på hjernen og hovedet, som ikke kun kan modtages i konkurrencer, men også i træning. En relativ ulempe er manglen på spark og slag under bæltet. Selvom en god bokser ikke har brug for dem. Som regel praktiseres boksning af dem, der har besluttet sig for alvorligt at vie sig til kampsport. Derfor kan en fordel i forhold til en bokser kun opnås af en person, der ikke er mindre seriøs med sin kampsport.

Trin 3

Sambo eller selvforsvar uden våben blev oprettet i Sovjetunionen på grundlag af judo og mange typer national kamp for de små folk i Sovjetunionen. Der er sport og kampsambo. Sports Sambo undervises i veludstyrede fitnesscentre af trænere med mestre af sportsbeviser. Combat sambo er en mere effektiv kunst, der er udviklet til retshåndhævende myndigheder og inkluderer forskellige typer slag. Effektiviteten af kampsambo er gentagne gange blevet bevist af russiske krigere, der har vundet priser ved verdensmesterskabet i mixfight. Desværre underviser mange charlataner i vores land alt hvad der kaldes "kampsambo", og det er ekstremt svært at finde en god træner.

Trin 4

På trods af at sports-sambo er beregnet til brug på en sportsarena, har den et veludviklet system til kvæling og beskyttelse mod gribende teknikker. Den sidstnævnte omstændighed tiltrækker især piger, da det med den rette dygtighed giver dem mulighed for at dreje angriberens arm eller anvende en smertefuld teknik. Sambo-træning kan også medføre en atlet en skade i form af forstuvninger eller tårer i ledbåndene, skade hænder og fingre og få en forskydning af arm eller skulder, hvis de lander forkert efter et kast.

Trin 5

Hvis vi sammenligner boksning og sambo ud fra et ægte anvendelsessynspunkt, giver den oppumpede hals på sambo-brydere dem mulighed for at holde slag mod hovedet godt. Hvis en bokser ikke kan garantere at slå modstanderen ud med et slag, vil sambisten efter flere ubesvarede slag let tage et fat efterfulgt af et kast, hvorefter bokserne som regel besejres. Men på den anden side giver slag mod hovedet en stærk demoraliserende effekt, for hvilken sambister for det meste slet ikke er klar.

Trin 6

Som et resultat er boksning og sambo på niveau med de mest effektive selvforsvarssystemer. Begge disse sportsgrene har en temmelig høj risiko for skade, og valget mellem dem er et spørgsmål om hver smag og præferencer. Selvom sandheden som altid er i midten. Begyndende atleter opfordres til at træne et år eller to i begge discipliner, og valget for atleten bliver indlysende. På samme tid vil den fremtidige sambist være i stand til at give et godt slag til sig selv, og bokseren bliver mentalt forberedt på kast og smertefulde hold.

Anbefalede: