Hvordan Man Vælger Mellem Karate Eller Judo

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Vælger Mellem Karate Eller Judo
Hvordan Man Vælger Mellem Karate Eller Judo

Video: Hvordan Man Vælger Mellem Karate Eller Judo

Video: Hvordan Man Vælger Mellem Karate Eller Judo
Video: CHO Guham (KOR) - ADAMIAN Arman (RUS). Grand-Slam Kazan 2021.Judo 2023, Marts
Anonim

Karate og judo er japansk kampsport, som i en uforberedt persons øjne ikke er meget anderledes, så det er svært at træffe et valg mellem de to. De er faktisk forskellige systemer, der bruger forskellige teknikker. For at vælge en af dem skal du beslutte dig for formålet med at studere kampsport.

Hvordan man vælger mellem karate eller judo
Hvordan man vælger mellem karate eller judo

Karate

Karate er i modsætning til judo en gammel kampsport, der bruger traditionelle japanske teknikker. Det bruger ikke yderligere værktøjer, for at bekæmpe fjenden behøver du kun din egen styrke og fingerfærdighed. Karate kaldes et forsvarssystem og angreb, men for det andet er denne kunst mere passende. Det bruger strejker, kast, griber og andre teknikker med kortvarig kontakt. Det er vigtigt at levere nøjagtige, præcise og kraftfulde strejker med forskellige dele af kroppen på gennemtænkte punkter for at neutralisere fjenden.

Karate er en ret smertefuld sport, da du bliver nødt til at opleve alle slag og kast på dig selv. Det øger en persons styrke og giver dig mulighed for at få mest muligt ud af det, når du angriber. For at demonstrere færdigheder bruges ikke kun konfrontationer mellem modstandere, men også andre teknikker: at bryde mursten eller brædder. Karate er en spektakulær sport, hvor begyndere ofte vælger den uden at tænke på dens mulige mangler.

Judo

Judo er en moderne kampkunst, der blev udviklet specielt til forsvar i det tidlige 20. århundrede baseret på jujitsu. Judo bruger også kun en persons egne styrker uden brug af våben, men med et andet formål - til beskyttelse. Judoteknikker adskiller sig markant fra karate: disse er alle slags greb, smertefulde teknikker, folder, der er designet til at neutralisere fjenden og ikke bekæmpe ham. Der er ingen slag i judo, hvilket er et stort plus, hvis du vil lære dit barn kampsport. Børn forstår ofte ikke smerten ved kraftige spark eller slag, og er klar til at demonstrere deres færdigheder til jævnaldrende i skolen eller i haven.

Dette kampsystem lærer dig at bruge fjendens styrke maksimalt for at rette det mod ham. Navnet på denne kunst taler for sig selv - "Den bløde vej". Hvis karate øger magten, så judo - udholdenhed og fleksibilitet.

Judo er ikke en spektakulær sport, den har ikke smukke udgør og spektakulære teknikker, den er ikke opdelt i stilarter og skoler, men bæltesystemet er det samme over hele verden, og hvis du flytter til et andet sted, vil du ikke nødt til at studere forfra på grund af forskellen i teknikker. Karate er repræsenteret af flere skoler, og du skal vælge en af dem.

Judo er i det væsentlige lettere end karate: mennesker i enhver fysisk kondition og enhver alder er egnede til at lære det. Grundlæggende defensive teknikker kan læres hurtigt, og det tager lang tid at finpudse dine karate-færdigheder.

Populær af emne.