Hvordan Man Sætter Et Slag I Boksning

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Sætter Et Slag I Boksning
Hvordan Man Sætter Et Slag I Boksning

Video: Hvordan Man Sætter Et Slag I Boksning

Video: Hvordan Man Sætter Et Slag I Boksning
Video: En Rugby-spiller mod to MMA-krigere !!! Helt vildt !!!! 2023, November
Anonim

Boksning er en af de hårdeste sportsgrene. Ønsket om at sætte et slag motiverer folk til at bokse. Men ikke alle boksere kan prale af et godt skud. Hvad er nødvendigt for dit slag for at slå tyren ned?

Hvordan man sætter et slag i boksning
Hvordan man sætter et slag i boksning

Instruktioner

Trin 1

Tilføj skarphed. En fysisk stærk person har ikke altid et knockout-slag, og der er flere grunde til dette. En af dem er en lav slaghastighed. Husk skolens fysik-kursus. Slagkraft er lig med massetider acceleration. Og der er ikke noget overraskende her - med stor fysisk styrke og lav hastighed er virkningen gennemsnitlig. Og hvis der også er ringe fysisk styrke, så kan generelt et ret overbevisende slag vise sig.

Træn slagets hastighed på en speciel lille pære med skiftende slag. Det er også værd at forbinde skyggestrejker med små håndvægte i dine hænder til træningen.

Trin 2

Lær at slappe af. Slagene på pæren går godt, men i ringen fungerer noget ikke? Dette er en psykologisk faktor. Der er både frygt og frygt for at skade fjenden. Fra dette begrænser det underbevidste sind bevægelsen, og slaget er ikke så hurtigt, stærkt og klart. Du skal være i stand til at distancere dig fra det, der sker. Selvfølgelig ikke som en buddhist, fordi du kan springe venstre side ind i kæben, men al frygt og alle følelser skal være uden for ringen, så du kan vise det maksimale, du er i stand til.

Trin 3

Bevæge sig. Selvom du er så tung som en elefant og legesyg som en løve, er det svært at udføre et fantastisk slag i en statisk position. Virkningen i dynamik er stærkere end i statisk, det kan du nemt kontrollere i praksis.

Trin 4

Inkluder hele kroppen. Måske kender du allerede denne enkle sandhed, men alligevel skal du ikke glemme det, at et stærkt slag er et slag, hvor hele kroppen fungerer: arm, skulder, ryg, ben. Så glem ikke, at slaget kommer fra benene, og tænd dem under.

Trin 5

Vælg et bestemt punkt. Et godt skud skal være nøjagtigt. Sandheden er enkel, så sigter mod et bestemt sted. Hvis du vil slå din modstander af fødderne, skal du sigte mod kæben under hensyntagen til alle ovenstående ønsker.

Trin 6

Se din træner. Alle disse tip er universelle, men alle har et andet problem med at ramme, så det ville være dejligt at se en specialist, der med et erfaren øje kan se, hvad du laver forkert.

Anbefalede: