Dans Som En Sport

Dans Som En Sport
Dans Som En Sport

Video: Dans Som En Sport

Video: Dans Som En Sport
Video: Samsara - Tungevaag & Raaban / Jane Kim Choreography 2024, Kan
Anonim

I menneskelig opfattelse er sport fodbold, basketball, hockey, løb, svømning … Sportsverdenen i vores tid er meget forskelligartet, og valg af retning forbliver hos personen selv. Der er også sportsgrene, hvor det er interessant at se deltagerne. Hvor showet begynder med starten af konkurrencen. Et af disse områder er balsaledans.

Dans som en sport
Dans som en sport

Nåde ved magten eller lidt historie

Sportsdanse har deres oprindelse i en fjern fortid, da der blev udført vals, firkantdans, boston og mange andre danse på gulvet under bolde, og i landsbyerne arrangerede folk dans til damen og æblet. Senere dukkede grupper af dansere op, som konstant genopfyldte deres videnlager og udviklede evner. Desuden blev der dannet foreninger, fagforeninger og andre lignende danseforeninger. Konkurrencer blandt dansere begyndte at blive afholdt. I den seneste tid, takket være konstant dynamisk udvikling og regelmæssigt stigende resultater, skiftede balsalens navn til sport, og konkurrencer er vokset til rigtige konkurrencer og turneringer.

Og her begynder skuespillet! Seeren er nedsænket i et hav af lidenskaber. Skør rytme, spænding, gnist af ild i deltagernes øjne får hjertet til at slå vildt. Og i det næste øjeblik svæver seeren i en blød og mystisk sky af blid vals.

Billede
Billede

Og nu lidt om det jordiske

Dans i balsal indebærer et par dans. Det sker ofte, at det er ret svært at finde en partner, nemlig en dreng. Og i en voksen alder kan en drengedanser foretrække styrke eller holdsport. Pigen bliver nødt til at begynde at lede efter et par igen. Hyppige træninger, ture til konkurrencer kræver også betydelige både fysiske og materielle omkostninger. Glem ikke dyre dragter. Hvis der efter en afvejning af alt træffes en positiv beslutning, så vil forældrene med et synkende hjerte meget snart se på deres lille, men lysere, blinkende stjerne!

Anbefalede: