Hvilken Form For Sport Kan Betragtes Som En Familie

Indholdsfortegnelse:

Hvilken Form For Sport Kan Betragtes Som En Familie
Hvilken Form For Sport Kan Betragtes Som En Familie

Video: Hvilken Form For Sport Kan Betragtes Som En Familie

Video: Наказание | Драма | полный фильм - русские субтитры 2022, November
Anonim

Sportsspil og konkurrencer er et godt alternativ til at se tv, gå til fastfood og anden populær familieunderholdning. Sport gør en familie sund og nært sammen.

Hvilken form for sport kan betragtes som en familie
Hvilken form for sport kan betragtes som en familie

Ski, skøjter, cykler - til en sportsfamilie

Skiløb, cykling, rulleskøjteløb og skøjteløb er en meget tilgængelig og sjov sport. At lære at skøjte eller cykle er let, og at gå sammen vil styrke din familie godt. Du kan arrangere hastighedsløb eller bare tage korte ture. Du kan ride i specielt udpegede områder eller på gaden; du har ikke brug for et specielt sted til sport. Det vigtigste at bekymre sig om er at få tilstrækkelig beskyttelse. Sørg for at købe knæpuder, albueunderlag og en hjelm til dit barn, og helst udstyr dig selv.

Inden du går på en cykel eller rulletur, skal du forklare dit regelsæt for dit barn eller rettere vælge en rute, hvor der ikke er nogen motorveje.

Boldspil - sjov for alle aldre

En masse familieboldspil giver dig mulighed for at lave en god fridag. Hvis hele familien er stor nok, kan du endda arrangere en fodboldkamp. Du kan også spille basketball, pioneerball, volleyball. Det eneste, du har brug for, er et stadion eller bare et stort område. Et fodboldmål eller en basketballbøjle kan laves af praktiske værktøjer. Med små børn kan du spille enkle boldspil - "Spiselig-uspiselig", "Hot kartofler", "Bouncers" osv.

Fælles vandreture - tættere på naturen

Gåture kan hjælpe din familie med at tage en pause fra civilisationen og udforske naturen bedre. Du kan tage på vandreture eller bådture. Når du går på en lang vandretur, skal du medbringe et lille førstehjælpskasse og solcreme, hvis det sker om sommeren. Vandreturen kan kombineres perfekt med fiskeri eller grill. Børn vil med glæde deltage i denne aktivitet.

Når du vælger en sport, skal du fokusere på barnet, dets interesser og niveau af fysisk kondition.

Rolig sport

Hvis dit barn er meget træt i sektionerne eller simpelthen ikke har mulighed for aktivt at engagere sig i sport, så prøv en mere afslappet udsigt. Skak, skak og backgammon er populær intellektuel sport. Barnet lærer logik og udholdenhed, hvilket vil hjælpe med hans studier. En anden populær sport er dart. Han kræver ikke meget plads, men han er meget hensynsløs og træner øjet godt. Og endelig kan du gå til bowlingklubben med hele familien. Vægten af ​​bowlingkugler varierer fra 10 til 3-5 kg, hvilket giver selv børn mulighed for at spille det.

Populær af emne.