Hvilke øvelser Betragtes Som Cardio

Indholdsfortegnelse:

Hvilke øvelser Betragtes Som Cardio
Hvilke øvelser Betragtes Som Cardio

Video: Hvilke øvelser Betragtes Som Cardio

Video: Øvelser for SLIMSÆKKEBETÆNDELSE I ALBUEN | Bevægelighedsøvelser for albuen 2022, November
Anonim

Cardio eller aerob træning er enhver fysisk aktivitet, der forårsager en signifikant stigning i hjerterytmen. I dette tilfælde fungerer det kardiovaskulære system mest aktivt.

Hvilke øvelser betragtes som cardio
Hvilke øvelser betragtes som cardio

Instruktioner

Trin 1

Af sportsgrene inkluderer kardioøvelser løb, gåture, svømning, cykling. Andre aktiviteter som trappetrin, reb og aerobic kan også kaldes cardiobelastninger. En person med en helbredstilstand kan udføre kardiobelastninger, fordi belastningsgraden kan varieres.

Trin 2

Løb er den mest populære cardio træning. Du kan gå jogging, udholdenhed, interval jogging. Der er mange teknikker, men resultatet er altid: styrkelse af det kardiovaskulære system, udvikling af benmusklerne, reduktion af fedtlaget. Jogging skal udføres i specielle sportssko, da der er risiko for at skade leddene på grund af forkert placering af benene.

Trin 3

Aerobic er en cardio-belastning, der er tilgængelig for alle, hvilket inkluderer et sæt øvelser af varierende intensitet. Der er aerobic for begyndere, aerobic for trænet og intens aerobic. Det kan omfatte styrkeelementer, øvelser med lette vægte, hvilket hjælper med at styrke alle muskelgrupper. Du kan lave aerobic i en gruppe eller alene.

Trin 4

Springtov er ikke en let øvelse, der kan virke for ensformig for mange. Men dette er en af ​​de mest energiforbrugende typer cardio træning. Hvis du kan klare en hel times spring, vil du slippe af med halvdelen af ​​de kalorier, der spises på en dag. Springtov er ikke egnet for alle; det kræver et sundt bevægeapparat.

Trin 5

At gå op ad trapper er en anden fysisk aktivitet, der er tilgængelig for alle, hvis energiomkostninger er lig med springtov. Der er endda specielle simulatorer, der simulerer stigning i trapper. Ved at opgive elevatorer og rulletrapper, kan du på iøjnefaldende forbrænde mange kalorier.

Trin 6

At gå er den nemmeste og mest behagelige konditionstræning, fordi du kan vælge et behageligt tempo. Men dette er også den mindst energiforbrugende fysiske aktivitet, det forårsager en lille stigning i hjerterytmen. Og jo oftere hjertet slår, jo mere intens bruges fedtreserverne. Vi kan sige, at gå har en overvejende tonisk effekt.

Trin 7

Cykling efterligner faktisk bevægelsen af ​​benene, når de sidder på huk, så det træner de tilsvarende benmuskler på samme tid. Musklerne i underbenet og lårene får en betydelig belastning. Kørsel hovedsageligt på en plan overflade eller ned ad bakke kan næppe kaldes meget effektiv; et heterogent landskab er påkrævet for at få en signifikant helende effekt.

Populær af emne.