Hvilke øvelser Styrker Det Kardiovaskulære System?

Indholdsfortegnelse:

Hvilke øvelser Styrker Det Kardiovaskulære System?
Hvilke øvelser Styrker Det Kardiovaskulære System?

Video: Hvilke øvelser Styrker Det Kardiovaskulære System?

Video: Breaking! Iranian Army Shoots Itself! Nuclear Danger in Iran! Israel Strikes with Its Own Method! 2022, November
Anonim

Det kardiovaskulære systems sundhed påvirker aktiviteten af ​​hele organismen som helhed. Ved at udføre bestemte øvelser bliver du stærkere, sundere, og lange klatretrapper vil ikke længere medføre åndenød og ubehag.

Hvilke øvelser styrker det kardiovaskulære system?
Hvilke øvelser styrker det kardiovaskulære system?

Styrkelse af det kardiovaskulære system på simulatorer

Gymnastiksalen er en fantastisk måde at genoplade dit helbred på. Cardio-udstyr hjælper med at styrke alle muskler og fremme en sund hjertefunktion. De mest populære maskiner af denne type er den elliptiske, løbebånd og den stationære cykel. Løbebåndet simulerer naturlig kørsel, du kan indstille forskellige modstandsgrader for simulatoren samt funktioner i lettelsen, for eksempel løb ned ad bakke. Træningscyklen hjælper med at aflaste rygsøjlen, og den er også velegnet til personer med ømme knæ. Elliptiske trænere er den seneste udvikling, deres pedaler og gelændere bevæger sig i en cirkel, hvilket giver en god belastning, men ikke overbelaster ryg og led.

Overvåg din puls under træning, hold et moderat tempo. Du skal være behagelig, åndenød er meget uønsket.

Træning af hjertemusklen under svømning

Svømning styrker og hærder ikke kun kroppen perfekt, men har også en gavnlig virkning på hjertet og blodkarrene. Din krop er i en vandret position, og dine bevægelser er i vand, som er tættere end luft. Alt dette favoriserer udstrømning af blod fra hjertet til de perifere kar og tilbage. Trykket fra vandet gør det muligt for hjertet at arbejde bedre og mere jævnt. Også dyb vejrtrækning af svømmere er en slags massage for hjertet, der aktiverer dets aktivitet. Derudover blev det bemærket, at det at være i vand normaliserer blodsammensætningen og gør blodkarrene mere elastiske. Og den minimale belastning på leddene gør denne sport tilgængelig for næsten alle.

Svømning er også godt for nervesystemet - det beroliger og normaliserer søvn.

Aerobic - hurtig bevægelse og rytmisk vejrtrækning

Brandende aerobic-klasser er velegnede til energiske mennesker, der ikke er bange for vanskeligheder. De første klasser vil være ret vanskelige, men over tid vil kroppen tilpasse sig, og du vil føle en forbedring i udholdenhed. Vægten i aerobic ligger på bevægelsesrytmen og den alternative belastning af alle muskelgrupper. Strækning udføres også i klasseværelset, hvilket styrker muskler og led. Moderne aerobic er opdelt i flere typer: cyklus - ved hjælp af en motionscykel, trin - på en særlig platform, fitball - på en fitnessbold. Ved regelmæssig motion er der også en aktiv forbrænding af kalorier, styrkelse af knogleskelettet og forbedring af leddets fleksibilitet og mobilitet.

Populær af emne.