Hvordan Man Laver Stavgang

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Stavgang
Hvordan Man Laver Stavgang

Video: Hvordan Man Laver Stavgang

Video: Hvordan Man Laver Stavgang
Video: Цветы делать. Как сделать Папиросной бумаги Роза. Крепированная бумага цветок 2024, April
Anonim

Stavgang er en specifik gåteknik, der bruger specielle poler. Takket være pindene er alle muskelgrupper inkluderet i arbejdet, og trykket på lænden og leddene reduceres.

Hvordan man laver stavgang
Hvordan man laver stavgang

Mødes du på gaden og går med lignende pinde med lignende pinde? Folk ser forbløffet ud, og nogen tænker allerede på denne form for sport. Desuden taler atleter og læger allerede om fordelene ved skandinavisk vandring. Ja, stavgang eller stavgang vinder en niche.

Og stængerne, som det ser ud ved første øjekast, er ikke skistave, men specielle, designet til at gå på ujævnt terræn.

Stavgang er velegnet til alle, også mennesker med helbredsproblemer. Det anbefales til personer med hjerte-kar-lidelser, med problemer i bevægeapparatet, til folk i avanceret alder. Under en sådan gåtur arbejder mange muskelgrupper, skuldrene rettes ud, lungerne arbejder dybt. Fordelene ved skandinavisk vandring øges også af, at klasser holdes udendørs, i ethvert vejr og i ethvert område.

skandinavisk gåtur
skandinavisk gåtur

Hvad du har brug for stavgang

  • Specielle pinde.
  • Løst tøj til gaden afhængigt af vejret
  • Dejligt og behageligt! sko. Ideelt set en løbesko.
  • Holdningen til at studere.

Smid tvivl og tøven væk - stavgang er en lige sport. Du kan bevæge dig overalt - på stadion, langs skovstier, i bjergene, på gaden. Hvor du har det godt. Alene eller med ligesindede.

Stavstokke

Så du beslutter dig for at gå. En nødvendig attribut er sticks. Udskift ikke med skistave (ja, det er nogle gange praktiseret), køb specielle stænger. De sælges i sportsbutikker, officielle distributører. Hvis pindene foldes sammen, er det lettere at justere dem i højden og tage dem med i transporten. Vær opmærksom på håndtaget og stropperne. Stokken skal sidde behageligt i hånden, tæt tiltrukket af hånden. Køb specielle handsker for komfort og bekvemmelighed. Stængerne væltes til græs, asfalt og is.

Nu kan du trygt begynde at flytte. Men husk at dette er en sport, og du skal først moderere. Hvis du starter i en klub eller med en træner, vil du blive lært, hvordan du bevæger dig, trækker vejret, varmer op og køler ned.

Anbefalede: