Sådan Gør Du Stavgang For Vægttab

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gør Du Stavgang For Vægttab
Sådan Gør Du Stavgang For Vægttab

Video: Sådan Gør Du Stavgang For Vægttab

Video: Sådan Gør Du Stavgang For Vægttab
Video: HØJSKOLE HACK: Sådan går du stavgang 2024, April
Anonim

Skandinavisk vægttabvandring er en fitness, der er tilgængelig for de fleste mennesker. Der er ingen kontraindikationer for hverken alder eller vægt. Selv mennesker med sygdomme i det kardiovaskulære system og bevægeapparatet kan træne. Få råd fra din læge, og start med at lære stavgang for ikke kun at tabe sig, men også styrke dit hjerte, blodkar og større muskelgrupper.

Sådan gør du stavgang for vægttab
Sådan gør du stavgang for vægttab

Er det nødvendigt

Stavstokke eller skistave, træningsdragt til vejret, termisk undertøj til vinteren, hat, tørklæde, handsker, komfortable vandrestøvler eller gåsko

Instruktioner

Trin 1

Du kan selv studere den skandinaviske gåteknik til vægttab. Men det er bedre at deltage i en af grupperne ledet af en professionel træner. Skandinavisk vandring praktiseres i mange byer i vores land. Du kan finde ud af mere om grupper i din by på ethvert kommunalt sundhedsanlæg såvel som i byfora. Ofte samles grupper selv og annoncerer søgningen efter nye medlemmer på byens mest populære ressource.

Trin 2

Lav en træningsplan. En nybegynder uden særlige sundhedsmæssige problemer kan træne i 30 minutter hver dag eller i en time 3-4 gange om ugen. Føj denne tid til din ugentlige planlægning, og bliv ikke distraheret. Forbered dine uniformer og stænger på forhånd, så du bare kan klæde dig og gå på træningsdagen. Find et sted at studere alene. En park, firkant eller endda en dæmning er perfekt.

Trin 3

Øv dig i et langsomt tempo. Træd fremad med din højre fod, og tag samtidig den "venstre" pind fremad. Gentag på den anden arm og ben. Øv denne bevægelse langsomt, indtil du vænner dig til at bruge det modsatte ben og stick. Gå ikke som en "pacer", det vil sige, mens du samtidig går og bærer pinden på den ene side. Lad pindens bevægelse være blid nok, du skal ikke "ramme" jorden med en pind, men bare skubbe energisk af.

Trin 4

Lær at holde din kropsholdning - skuldrene er indsat, skulderbladene trækkes til rygsøjlen og sænkes ned til bækkenet. Pindens greb er aktiv nok, men ikke i en sådan grad, at den bringer håndfladen sammen. Forsøg ikke at bøje knæene i den modsatte retning, og gå med en blid rulle fra hæl til tå.

Trin 5

En træning skal nødvendigvis omfatte en opvarmning. 10 minutters regelmæssig gang med pinde, der frit hænger i dine hænder, giver dig mulighed for at varme din krop op og starte din træning korrekt. Hoveddelen af lektionen er bevægelse i en jævn, temmelig aktiv stil, samtidig arbejde med ben og arme med pinde. I vægttab træning, bør hovedparten ikke tage mindre end 20 minutter. I slutningen af lektionen skal du gå roligt og let røre jorden med dine pinde. Når du kommer hjem, skal du strække let, inden du går i badet.

Anbefalede: