Sådan Vælges øvelser Til Vægttab

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælges øvelser Til Vægttab
Sådan Vælges øvelser Til Vægttab

Video: Sådan Vælges øvelser Til Vægttab

Video: Sådan Vælges øvelser Til Vægttab
Video: Sådan får du sixpack | #COACH 2023, November
Anonim

Hvis problemet med overvægt er kendt af dig på første hånd, skal du ikke forvente, at "vil løse sig selv." Selv når der ikke er tid eller mulighed for at besøge poolen og fitnessklubben, skal du tage dig sammen og begynde at træne regelmæssigt derhjemme. Det vigtigste ved dette er at vælge de rigtige øvelser til at tabe sig, udføre dem regelmæssigt og stædigt, men ikke hurtigt, gå mod dit mål.

Sådan vælges øvelser til vægttab
Sådan vælges øvelser til vægttab

Instruktioner

Trin 1

Kontakt en professionel fitnessinstruktør, der hjælper dig med at vælge et individuelt vægttabsprogram baseret på dine ønsker. Husk, at træningsvalg også afhænger af typen af fordeling af kropsfedt på din krop. Derudover er regelmæssig træning et grundlæggende princip. Efter at have opnået resultatet behøver du ikke stoppe med at træne for at holde dig selv i god form, fortsæt med at udføre det sæt øvelser for at tabe sig mindst 3 gange om ugen.

Trin 2

Den største effekt på fedtforbrænding gives ved aerob træning, selv ikke særlig intens. Derfor ville det sammen med motion være godt at gå hurtigt om morgenen. Under hensyntagen til det faktum, at afbrænding af fedtvæv først begynder efter en halv times træning, skal en sådan tur ideelt set vare 45-60 minutter.

Trin 3

Sørg for at medtage en opvarmning i dit sæt øvelser, som hjælper med at forberede kroppen til den kommende fysiske aktivitet. Som en opvarmning skal du løbe på plads eller gå med knæene hævet højt i 5 minutter. Lav en række bøjninger og gynger med dine arme og ben.

Trin 4

De vigtigste øvelser skal omfatte øvelser til pressen, til musklerne i ben og balder, bryst, mave, skuldre, ryg og til udvikling af rygsøjlens fleksibilitet, som tilstedeværelsen af en talje afhænger af. Det vigtigste er, at alle muskler får en jævn belastning, så selv de områder, som du ikke har nogen klager til, skal også deltage i øvelserne, men selvfølgelig skal der lægges større vægt på problemområder.

Trin 5

Start hoveddelen af din træning med øvelser til glutes og indre lår. Udfør squats mindst 20 gange. Kontroller din vejrtrækning og følg åndedrætsvejledningen klart for hver øvelse. Træk vejret ind i øjeblikket med maksimal spænding, udånder - slapper af. For vægttab, brug øvelser, der inkluderer lunges, gradvist bringe deres antal fra 15 til 30.

Trin 6

Efter en måneds undervisning skal du øge belastningen. Medtag i dit obligatoriske sæt øvelser dem, der skal udføres med håndvægte, vægte. Brug en bøjle til at forbrænde fedt omkring din talje og mave. Beregn, at hvis første gang du træner 1-1, 5 timer om ugen, så skal det samlede antal timer om ugen øges til 3-4 om et par måneder.

Anbefalede: