Sådan Vælges ørepropper Til Svømning

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælges ørepropper Til Svømning
Sådan Vælges ørepropper Til Svømning
Video: Sådan Vælges ørepropper Til Svømning
Video: Housegard Origo trådløs røgalarm u0026 varmealarm. Sådan virker de. 2023, Februar
Anonim

Ørepropper er ørepropper, der kan designes til en lang række formål. Der er ørepropper, der beskytter ørerne mod støj, de er simpelthen nødvendige for skydespil, og de er også meget nyttige for folk, der ikke kan falde i søvn, hvis de hører fremmede støj. Ørepropper er ikke mindre vigtige for svømning, og her er de opdelt i forskellige typer afhængigt af anvendelsesområdet.

Sådan vælges ørepropper til svømning
Sådan vælges ørepropper til svømning

Typer af svømning ørepropper

Ørepropper produceres i flere former, som hovedsagelig bestemmer brugervenligheden. Den enkleste type er ørepropper bolde. For at fjerne dem skal du bare trykke let på depressionen bag på øret.

Svamp ørepropper er kendetegnet ved et rundt hoved og en hale, som de kan trækkes ud for. Dette er en mulighed, der giver dig mulighed for bedre at justere pasformen. Den mest "professionelle" type ørepropper er pilene. De har flere runde skiver, der sekventielt lukker øreklokken, og i slutningen er der en hale, som ørepropperne trækkes ud for. Når du vælger den rigtige måde at fokusere på dine følelser på.

Børns ørepropper adskiller sig kun fra voksne i størrelse. Brug ikke voksne ørepropper til børn: dette er skadeligt for barnets øreklokke.

Valg af svømning ørepropper

Du skal forstå, hvad du har brug for ørepropper til, for ikke at tage fejl af valget. Svømning af ørepropper skal beskytte øret mod vandindtrængning. Dykkerørestykker har yderligere funktionalitet: de stabiliserer også trykket. Dette er et meget vigtigt punkt at være opmærksom på, når du køber.

Svømning af ørepropper beskytter ikke nødvendigvis dine ører mod støj; nogle gange skal du bare høre, hvad der foregår omkring dig.

En vigtig egenskab ved svømning af ørepropper er en tæt pasform. De skal beskytte øret helt mod vand, ellers er der ingen mening i dem. En tæt pasform betyder, at der er ret stort pres på øregangen. Du skal vælge en mulighed, der på den ene side giver dig mulighed for at føle dig godt tilpas, men på den anden side passer den stadig ret tæt i dit øre.

Nogle gange lover producenterne "universelle ørepropper", der kan bruges til både svømning og sove. Stol ikke på disse reklamer, da der kræves lavt tryk på øret for behagelig søvn, og de rigtige ørepropper til svømning tværtimod skal passe tæt.

Svømning ørepropper kan være lavet af forskellige materialer, silikone betragtes som optimal. Det er han på den ene side, der passer så tæt som muligt og på den anden side giver dig mulighed for at høre, hvad der sker omkring. En yderligere fordel ved silikone er, at den er blød nok til ikke at være ubehagelig.

Ørepropper er engangs og genanvendelige. Genanvendelige er billigere, men engangsbrug er mere hygiejniske. Hvis du køber genanvendelige ørepropper, skal du huske at passe på dem: de skal vaskes regelmæssigt.

Har du brug for ørepropper til svømning?

Nogle spekulerer på, om de har brug for ørepropper til svømning. Faktum er, at vandet i bassinerne ikke altid er helt rent; desuden tilsættes der meget klor nogle gange. Hvad er renheden af ​​naturlige reservoirer er overhovedet et spørgsmål. Ørepropper hjælper med at beskytte dine ører mod alt dette.

Der er en anden grund: Hvis du kommer ud af poolen, og der er vand i dine ører, er der en risiko for at sprænge dem ud. Du kan endda få inflammatoriske sygdomme, især i den kolde årstid. Under alle omstændigheder er det bedre at bære en hat efter poolen.

Populær af emne.