Sådan Vælges En Størrelse Til Et Snowboard

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælges En Størrelse Til Et Snowboard
Sådan Vælges En Størrelse Til Et Snowboard

Video: Sådan Vælges En Størrelse Til Et Snowboard

Video: Sådan Vælges En Størrelse Til Et Snowboard
Video: How to Choose a Snowboard & Snowboard Size 2024, Kan
Anonim

Når du starter snowboarding, er det ikke nok bare at købe det første board, du støder på - alle boards er forskellige, og hvis du vil lære at snowboarde på et højt niveau, skal du finde et snowboard, der passer til din højde. Der er forskellige måder at bestemme størrelsen på det snowboard, der passer til dig, og vi vil fortælle dig om flere af dem i denne artikel.

Sådan vælges en størrelse til et snowboard
Sådan vælges en størrelse til et snowboard

Instruktioner

Trin 1

For at bestemme længden af et snowboard skal du tage højde for dit køn, højde, vægt (udover din kropsvægt skal du medtage vægten af udstyr og udstyr til ridning) samt erfaring og færdigheder i snowboarding og den stil, som du agter at køre i. Du kan bede sælgeren i en specialbutik om at vælge længden på tavlen og beskrive de ovennævnte kriterier for ham.

Trin 2

Du kan også selv vælge størrelsen i henhold til katalogerne fra snowboardproducenterne - i sådanne kataloger offentliggøres som regel tabeller over længden af hvert snowboard afhængigt af den fremtidige ejers højde og vægt.

Trin 3

Du får en mere kompleks, men også mere nøjagtig version, hvis du beregner længden på snowboardet ved hjælp af en speciel formel.

Trin 4

Træk 15 cm fra din højde, og hvis du har en slank krop, skal du trække 5 cm fra den resulterende figur. Hvis kroppen er stor, skal du tilføje 5 cm. Hvis du lige er begyndt at mestre snowboarding, træk 10 cm fra, hvis du allerede har nogle køreoplevelser, træk 5 cm fra, og hvis du er en erfaren snowboarder og foretrækker ekstrem freeride, skal du tilføje 5 cm. Den figur, du får efter alle beregningerne, vil være længden af det snowboard, der passer dig.

Trin 5

Placer dit valgte snowboard lodret foran dig, inden du køber. Hvis den øverste ende af snowboardet når din næse, og du har en kraftig krop, eller du foretrækker off-road hastighed, er snowboardet noget for dig.

Trin 6

Hvis du hopper og skater i små skråninger, skal snowboardets spids nå din hage. Begynderens snowboard skal nå kravebenet oprejst.

Anbefalede: