Sådan Vælges Et Snowboard Efter Højde

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælges Et Snowboard Efter Højde
Sådan Vælges Et Snowboard Efter Højde

Video: Sådan Vælges Et Snowboard Efter Højde

Video: Sådan Vælges Et Snowboard Efter Højde
Video: How to Choose the Correct Snowboard Size 2024, Kan
Anonim

Hvis du beslutter at købe dit eget snowboard, skal du ud over dets udseende og kvalitet være opmærksom på en sådan parameter som længde. Faktisk er længde den vigtigste parameter for vellykket skiløb. For at vide, hvordan man vælger den rigtige kortlængde, se instruktionerne nedenfor.

Sådan vælges et snowboard efter højde
Sådan vælges et snowboard efter højde

Instruktioner

Trin 1

Når du køber et snowboard, kan du bestemme længden af det bræt, du ønsker, på flere måder. Den første og nemmeste måde: prøv snowboardet på dig selv, det skal nå din næse eller overlæbe. Normalt er dette måden at måle længden af tavlen, der tilbydes af sælgere i sportsbutikker. Men husk, at denne metode ikke giver dig mulighed for perfekt at beregne længden under hensyntagen til alle finesser. Det er bedre at beregne længden af tavlen på forhånd og komme til butikken med en færdiglavet figur.

Trin 2

Først og fremmest skal du huske: den vigtigste parameter, når du vælger et snowboard, er en persons vægt. Dette skyldes, at en persons vægt skal fordeles jævnt over hele overfladen af brættet, når man kører. Brætets længde, afhængigt af personens vægt, beregnes ved hjælp af formlen:

127 + 0,4 x vægt - bordlængde til kvinder

OG

136 + 0,3 x vægt - bordlængde til mænd.

Trin 3

Tag nu hensyn til beregningen af en sådan parameter som vækst. Da det har ringe indflydelse på valget af tavlelængde, men kan påvirke forskydningen i tyngdepunktet, skal du tilføje et par centimeter til den resulterende figur, hvis du har en ret slank figur, og omvendt trække dem, hvis du er overvægtig.

Trin 4

Den næste parameter, der skal tages i betragtning, er føddernes størrelse. Det påvirker ikke længdevalget, men det påvirker valget af snowboardets bredde. For at vælge den rigtige bredde skal du prøve tavlen til dine fødder - de skal normalt passe på den. Hvis du har en meget stor fodstørrelse, skal du vælge et specielt bredt bræt, ellers kan du ikke køre det normalt.

Trin 5

Nu er den sidste parameter tilbage - det er de betingelser, hvorunder du skal køre. Hvis du kører i bjergene, skal du tilføje 6-9 cm til den tidligere opnåede figur. Hvis du kører på små rutsjebaner, skal du tilføje 1-2 cm. Hvis du skal ride på skråninger, der ikke er specielt forberedt til skiløb, så tilføj 2-3 cm. Hvis du skal køre i parker, skal du tilføje 3-4 cm.

Trin 6

Vær ansvarlig, når du vælger længden og bredden af brættet, fordi kvaliteten af kørsel direkte afhænger af disse parametre. Giv ikke efter for provokationerne fra salgsassistenter, der simpelthen tilbyder at måle længden til næsen. Nyd din tur!

Anbefalede: