Sådan Vælger Du En Cykel Til Din Højde

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælger Du En Cykel Til Din Højde
Sådan Vælger Du En Cykel Til Din Højde

Video: Sådan Vælger Du En Cykel Til Din Højde

Video: Sådan Vælger Du En Cykel Til Din Højde
Video: Sådan ændre du styr højden på din cykel 2024, April
Anonim

Når du vælger en cykel, er det vigtigt at være opmærksom på dens egenskaber og funktioner, og det er også vigtigt at vælge en cykel i overensstemmelse med din højde og vægt, så den efterfølgende cykling er behagelig for dig. Når du køber en cykel, skal du nøje se på rammens højde og geometri - den skal svare til din højde, så du ikke oplever nogen ulemper i fremtiden. De fleste rammer er angivet med en størrelse, der svarer til den fremtidige ejers højde, og i denne artikel viser vi dig, hvordan du bestemmer det korrekt.

Sådan vælger du en cykel til din højde
Sådan vælger du en cykel til din højde

Instruktioner

Trin 1

Rammestørrelse måles i tommer og er angivet med tal eller bogstaver. Rammen er 13-14 "i størrelse XS, 14-16" i størrelse S, 16-20 "i størrelse M, 18-22" i størrelse L, 20-24 "i størrelse XL, 22-24" i størrelse XXL.

Trin 2

Du kan bestemme størrelsen på baggrund af rammens forskellige afstande. Dette kan være afstanden fra det øverste rør til centrum af BB, afstanden fra midten af BB til enden af røret under sadlen eller længden af selve sætrøret. Da de fleste producenter giver omtrentlige størrelser, skal du først og fremmest lade dig lede af personlig erfaring, når du har prøvet bekvemmeligheden ved en cykel for dig selv.

Trin 3

Det er ikke svært at bestemme størrelsen på rammen korrekt for dig selv. Prøv at stå over cyklen, sidde på den, pedalere, og hvis det er muligt, kør og brems.

Trin 4

Cyklen passer kun til dig, når du ikke oplever det mindste ubehag, mens du udfører disse handlinger - dine fødder når let både til pedalerne og jorden, kroppen vippes bekvemt i forhold til styret, du kan let bremse osv.. Når du står på jorden, skal du sørge for, at der er mindst otte centimeter fra rammens øverste rør til lysken.

Trin 5

Hvis du skal køre i høje hastigheder, skal du vælge en lav tur, og hvis du er ved lave hastigheder, skal du vælge en høj. Cyklen passer dig også i højden, hvis du med bøjede arme når frit styret uden at tage en ubehagelig position, læner dig for meget eller læner dig tilbage fra styret.

Anbefalede: