Sådan Vælger Du En Cykel Til En Teenager

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælger Du En Cykel Til En Teenager
Sådan Vælger Du En Cykel Til En Teenager

Video: Sådan Vælger Du En Cykel Til En Teenager

Video: Sådan Undgår Du Øm Bagdel, Når Du Cykler! 2022, December
Anonim

Cykling er gavnligt for kroppen i alle aldre, men er mest gavnligt for teenagere. Cyklen hjælper med at lære at navigere i rummet, udvikler koordinering af bevægelser, styrker musklerne i ben og ryg. Når du vælger en cykel til en teenager, skal forældrene overveje flere egenskaber. Et korrekt valgt køretøj giver dig mulighed for at skabe behagelige forhold for dit barn til rekreation og underholdning.

Hvordan man vælger en cykel til en teenager
Hvordan man vælger en cykel til en teenager

Instruktioner

Trin 1

Vælg den rigtige cykel til din fremtidige ejers højde. En cykel til en teenager skal være en komplet analog af en voksen model, men lidt mindre i størrelse. Sidder bag rattet, en teenager skal røre ved pedalen i bunden af ​​dødpunktet med et rettet ben. I de fleste tilfælde kan cyklen skræddersys til den enkelte bruger ved at justere styrets og sædets højde. Når man kører, skal en teenager føle sig selvsikker og komfortabel.

Trin 2

Bemærk, at cyklen skal have en kædeskærm. Ellers kan teenagers bukser blive fanget mellem kæden og tandhjulet, hvilket altid medfører mange ubehagelige konsekvenser.

Trin 3

Kontroller dine cykelbremser. Køretøjet skal ikke kun være udstyret med en fodbremse, men også med en pålidelig håndbremse. Det er bedst, hvis bremseaktuatoren påføres både for- og baghjulene. For en teenager er pålideligheden af ​​cykelens bremsesystem af altafgørende betydning, især når man kører i byforhold.

Trin 4

Når du vælger en cykel til en teenager, skal du være opmærksom på dens hastighedsegenskaber. Unge har en tendens til at være lidenskabelig for hastighed og et ønske om at konkurrere indbyrdes. Den bedste hastighed vises af lette modeller. Moderne teknologier gør det muligt at bruge materialer til konstruktion af cykler, der er både lette og holdbare. Cykler med en ramme lavet af krom-molybdæn eller aluminiumslegeringer har vist sig godt.

Trin 5

Undersøg udstyret til den model, du kan lide. Cyklen skal have reflekterende elementer og gode støddæmpere. En kuffert, en flaskeholder og andet yderligere nyttigt tilbehør i form af en pumpe eller et cykel-førstehjælpskasse er også ønskeligt.

Trin 6

Lad din teenager prøve cyklen på farten. Da han bliver nødt til at køre køretøjet, vil dit barn være i stand til straks at bestemme, hvor behageligt han vil føle sig under kørslen.

Populær af emne.