Sådan Tager Du En Kimono I Karate

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tager Du En Kimono I Karate
Sådan Tager Du En Kimono I Karate
Video: Sådan Tager Du En Kimono I Karate
Video: Как складывать Каратэ Ги [Униформа Каратэ] 2023, Februar
Anonim

Tilhængere af kampsporten i karate tager en kimono på før en kamp og under træning, hvilket ikke er så let at tage på som det ser ud til. I første omgang hjælper mesteren nødvendigvis eleven med at tage en jakke og bukser korrekt og afslører derved nogle punkter i kampfilosofien, som atleten lærer.

Sådan tager du en kimono i karate
Sådan tager du en kimono i karate

Instruktioner

Trin 1

Undersøg produktet omhyggeligt, find alle bælter og løkker på det. Prøv at forestille dig, hvordan stoffet skal ligge, og hvordan lærredet skal artikulere.

Trin 2

Begynd at tage din uniform på med dine bukser. Vend dem, så snørebåndene er foran. Tag på, og træk derefter bæltet op til en behagelig position. Når du har justeret linning, så den passer, skal du føre snørebåndene gennem løkkerne og binde i midten af ​​fronten.

Trin 3

Tag jakken på som normalt, mens du vil se fire snørebånd, to på hver side, holder de gulvene lukkede og forhindrer dem i at svinge åbne under kampe og træning. Duft den rigtige etage, og læg den venstre. I dette tilfælde er det meget vigtigt, at venstre etage er under højre og ikke omvendt (lige under venstre), fordi det er sådan, den afdøde er klædt inden kremering, ifølge japanske traditioner.

Trin 4

Træk jakkens bund op på alle sider for at justere, og bind derefter snørebåndene skiftevis til venstre og højre.

Trin 5

Bind et bælte eller den såkaldte "Obi", for dette skal du placere midten af ​​bæltet på maven og derefter vikle det rundt om taljen. Kryds enderne bagpå og bring dem foran dig. Du skal sætte den rigtige ende på din mave og trykke på den. Til højre overlapper du venstre, og vikler den derefter rundt om alle lagene i kimonoen.

Trin 6

Vend den nederste ende om, drej den over toppen, og stram enderne. Bæltet ligger løst omkring hofterne og hænger lidt lavere på maven end bagfra.

Populær af emne.