Sådan Tager Du En Ferie I London Under OL I

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tager Du En Ferie I London Under OL I
Sådan Tager Du En Ferie I London Under OL I

Video: Sådan Tager Du En Ferie I London Under OL I

Video: Sådan Tager Du En Ferie I London Under OL I
Video: Как избавиться от зависимости в лишнем и ненужном для вас #Минимализм #Медленнаяжизнь 2024, April
Anonim

Sommer-OL 2012 finder sted i London fra 19. juli til 12. august midt i ferien. Hvis du er en ivrig fan eller bare har planlagt en rejse til Europa i lang tid og ikke vil gå glip af en sådan storstilet begivenhed, så bliver dit ophold i London i disse dage uforglemmeligt for dig. Men du skal begynde at forberede dig på en sådan tur så tidligt som muligt.

Hvordan man tager en ferie i London under OL i 2012
Hvordan man tager en ferie i London under OL i 2012

Instruktioner

Trin 1

Der er to måder at besøge London i disse dage som på ethvert andet tidspunkt. Den første er at købe en billet, mange rejsearrangører udvikler specielle programmer til at besøge London under OL. Dette er en god mulighed for at rejse med børn og for folk, der ikke taler engelsk. Alternativt kan du rejse til London alene. Denne metode er velegnet til folk, der taler sproget og har en vis erfaring med uafhængige rejser til udlandet. Beslut, hvilken mulighed der passer til dig.

Trin 2

Hvis du beslutter dig for at gå på en kupon, skal du kontakte dit rejsebureau. Vælg en pålidelig og betroet operatør. Priserne på kuponer og proceduren for levering af tjenester kan findes på de officielle websteder. Anmeldelser om en bestemt operatør kan findes fra venner og på Internettet.

Trin 3

Kom og book din rejse på forhånd. Du er velkommen til at finde ud af alle detaljerne om din kommende rejse. Hotellets beliggenhed, tilgængeligheden af en transportservice og russisktalende personale, ankomsttid, hvilke udflugter og aktiviteter der er inkluderet i kuponprisen. Selvom denne metode er noget dyrere, behøver du ikke bekymre dig om billetter, det indviklede ved at skaffe dokumenter og tilgængeligheden af værelser på hotellet. På din anmodning kan rejsebureauets personale bestille billetter til kampene og hjælpe dig med at arrangere din fritid. Derudover inkluderer pakken forsikring i tilfælde af kvæstelser eller uforudsete omstændigheder.

Trin 4

Hvis du beslutter at rejse alene, skal du begynde at forberede din ferie så tidligt som muligt. Book dine billetter på forhånd, det er muligt, at det ikke længere er muligt at købe dem om et par måneder. Kontroller tilgængeligheden af alle de nødvendige dokumenter, udløbsdatoen for dit pas.

Trin 5

Vælg det hotel, hvor du skal bo. Dette skal gøres på forhånd. Tjek hotellets prispolitik for perioden. Under OL vil leveomkostningerne stige to eller tre gange. Når du vælger, skal du overveje udvalget af tjenester, som hotellet tilbyder, og om måltider er inkluderet i prisen. Book dit værelse online. Vær opmærksom på, at du sandsynligvis bliver nødt til at foretage en forudbetaling. Hvis der opstår en uforudsete situation, og du ikke checker ind på hotellet til tiden, annulleres din reservation.

Trin 6

Få et visum for at komme ind i Storbritannien på dette tidspunkt. Dokumenter skal indsendes til ambassaden mindst 3 uger i forvejen. Standardperioden for behandling af en ansøgning er 2 uger, i forbindelse med OL kan den stige. Listen over krævede dokumenter kan findes på webstedet www.travel.ru. Betal alle bøder og gæld, der kan forhindre dig i at forlade landet.

Anbefalede: