Sådan Får Du Dig Tilbage I Form Efter En Ferie

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Dig Tilbage I Form Efter En Ferie
Sådan Får Du Dig Tilbage I Form Efter En Ferie

Video: Sådan Får Du Dig Tilbage I Form Efter En Ferie

Video: Sådan Får Du Dig Tilbage I Form Efter En Ferie
Video: ПЛЮСЫ ЖИЗНИ В ТУРЦИИ // ПМЖ В ТУРЦИИ // Переезду в Турцию в 2021 - ДА! 2024, April
Anonim

En række virksomhedsbegivenheder, sammenkomster med venner og familie går ikke uden at efterlade spor efter figuren. Hvert af møderne ledsages af en rigelig og lang fest, overdreven indtagelse af alkoholholdige drikkevarer, spisning af delikatesser med højt kalorieindhold og slik. Ferier er en rigtig test for kroppen, og meget ofte vises ekstra pund efter dem. At komme tilbage i form og kaste et par ekstra pund er meget enkel, for dette skal du følge enkle tips.

Sådan får du dig tilbage i form efter en ferie
Sådan får du dig tilbage i form efter en ferie

Instruktioner

Trin 1

Skæld ikke eller bebrejd dig selv for at have fået et par ekstra pund. Husk, at tom samvittigheds anger ikke kan rette op på situationen; dette vil kun ødelægge dit humør. Hold dit humør og godt humør, for det er lettere at tabe disse ekstra pund, og din appetit er reduceret betydeligt. Giv dig selv en seriøs holdning og kom fri til at gå i gang.

Trin 2

Gør øvelser hver dag, når du kommer ud af sengen om morgenen. Det vil hjælpe med at bekæmpe søvnighed, styrke kroppen og holde dig tonet resten af dagen. Opladning skal tage mindst tredive minutter om dagen. Squat, spring, sving din mavemuskler, sving dine ben, drej bøjlen.

Trin 3

Træn dig selv i at drikke mindst to liter vand om dagen. Det hjælper med at slippe af med resterne af alkohol og toksiner i din krop og normaliserer også vandbalancen. Drik et glas vand før hvert måltid. Fjern brugen af stærk te og kaffe i et stykke tid. Foretrækker urtete, juice, frugtdrikke.

Trin 4

Giv op fede fødevarer, kød, mayonnaise, æg, pølser, skinke, ost. Spis mere frugt og rå grøntsager. I stedet for slik og slik skal du spise honning, tørrede abrikoser, svesker, figner, rosiner. De indeholder alle de nødvendige vitaminer og mineraler, kostfibre, som perfekt renser kroppen.

Trin 5

Gå ind på sport. Han er en fremragende assistent i kampen mod ekstra pund og gendannelse af den tabte form. Tilmeld dig yoga, gå til poolen, løb om morgenen. Start ikke med en kæmpe træning i gymnastiksalen og prøv ikke at forbrænde alle kalorierne på én gang. Pas på ikke at overarbejde dig selv.

Trin 6

Brug saunaen flere gange om ugen. Det stimulerer perfekt metaboliske processer, fjerner toksiner og fremmer celleforyngelse. De skadelige stoffer, der akkumuleres i kroppen, forlader kroppen sammen med dampene gennem sved, og fedtstofferne blødgøres og opløses.

Anbefalede: