Sådan Vender Du Tilbage Til Træning Efter En Pause

Sådan Vender Du Tilbage Til Træning Efter En Pause
Sådan Vender Du Tilbage Til Træning Efter En Pause

Video: Sådan Vender Du Tilbage Til Træning Efter En Pause

Video: Sådan Vender Du Tilbage Til Træning Efter En Pause
Video: Muscle Memory: Sådan kommer du tilbage i form 2024, April
Anonim

Planlægger du at vende tilbage til sport efter en lang pause? For at gøre din retur triumferende og sikker på samme tid er der nogle enkle regler at følge. Ksati, disse regler vil også være nyttige for begyndere.

Sådan vender du tilbage til træning efter en pause
Sådan vender du tilbage til træning efter en pause

Det er svært at begynde at træne igen efter en lang pause. Fra personlig erfaring ved jeg, at du normalt står over for følgende problemer. Musklerne fravender fra belastningen. Dette ledsages af et tab af muskelmasse, arbejdskraft og udholdenhed. Hjertet og lungerne er fravænnet af kraftig anstrengelse. Som et resultat bliver du hurtigere træt og kommer dig langsommere. Det tidligere sæt øvelser er problematisk. Led og ledbånd mister deres elasticitet, hvilket fører til skade. Der er ingen motivation og ønske om at træne.

Hvordan får man resultaterne tilbage og går videre?

Det hele starter med motivation. Motivere dig selv til at træne. For at gøre dette kan du huske, hvad der før fik dig til at gå i sport eller finde nye muligheder. Motivation fører en person til gymnastiksalen. Resten vil være nok til 2-3 gange.

Tænker over rollen som opvarmning. Der burde være flere opvarmninger nu end før. Opvarmning er din opvarmning før træning (muskler og ledbånds elasticitet øges) - risikoen for skade falder. Opvarmning er din vejrtrækningsøvelse (en stigning i åndedræts- og kredsløbsorganernes hastighed) - kroppens ydeevne øges. Opvarmning er din kampberedskab (øger nervesystemets tone), hvilket gør træning mere effektiv

Vi reducerer hovedbelastningen. Del gerne det bedste resultat med 2. Fra et personligt forsøg: Jeg sad på huk 75. I den første træning efter pausen gør jeg maksimalt 40. Ja, det er en skam. Men som et resultat: Jeg lader kroppen huske teknikken og træner den på gentagelser, jeg inkluderer kroppen glat i træningsprocessen, der er ingen afstigninger og et fald i motivation.

Hvis du vil lægge vægt på vægtstangen, skal du huske ordet "mælkesyre", der dannes i kroppen og forårsager mange problemer (og naturligvis også behageligt) - om en dag eller to vil muskelsmerter helt sikkert kommer efter træning. Jo højere belastningen er, jo stærkere er smerten. Et varmt bad eller sauna siges at hjælpe med at lindre smerter efter træning. Men i mit tilfælde fungerede det aldrig. Derfor foretrækker jeg og anbefaler at starte i det små, så intet kommer ud næste dag.

En gradvis stigning i belastningen. Ja, du kommer i form langsommere, men det bliver mere behageligt. Dette betyder, at der er mindre risiko for at komme ud af træningen.

Vi gennemgår kosten. Trainees krop kræver.. flere proteiner og kulhydrater, flerumættede fedtstoffer, vitaminer, jern og andre mikroelementer.

Her er de enkle, men meget vigtige regler for at komme ind i træningsprocessen. Ja, disse regler fungerer også for begyndere. Kun afsnit 3 ændres, som snarere bliver til en definition af den tilladte belastning.

Succes inden for sport og arbejde! Hvem går hvor, og jeg - til træning.

Anbefalede: