Sådan Hopper Du Tilbage Efter Fødslen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Hopper Du Tilbage Efter Fødslen
Sådan Hopper Du Tilbage Efter Fødslen

Video: Sådan Hopper Du Tilbage Efter Fødslen

Video: Sådan Hopper Du Tilbage Efter Fødslen
Video: Bliv klar til fødsel og forældreskab som gravid: Sådan forbereder I jer på fødslen - Engodstart.dk 2024, Kan
Anonim

Fødslen af en baby forårsager mange glade følelser og indtryk hos moderen, og det meste af tiden bruges på at tage sig af barnet, hvor du nogle gange ikke bemærker ændringer i din egen figur. Men snart minder den gamle tøjstørrelse om, at det er tid til at tænke på din person.

Sådan hopper du tilbage efter fødslen
Sådan hopper du tilbage efter fødslen

Instruktioner

Trin 1

Stræb ikke efter hurtige resultater. Giv din krop tid til at komme sig efter fødslen. Den ideelle tid til dette er 40 dage efter babyens fødsel. På dette tidspunkt er der et gradvist fald i livmoderen og tilbagevenden til parametrene for bækkenbenene til deres oprindelige størrelse. Derudover er dette en periode med postpartum depression, som ofte ikke giver plads til ønsket om at tage sig af din figur.

Trin 2

Tag en klapvogn i et hurtigt tempo. De er den eneste acceptable fysiske aktivitet i de første uger efter fødslen. Derudover er det nyttigt til stabilisering af både fysiske og følelsesmæssige tilstande.

Trin 3

Begræns ikke dig selv med mad for at tabe ekstra pund umiddelbart efter fødslen. Dette kan påvirke mængden og kvaliteten af mælk. Begræns fede, stegte fødevarer, bagværk. Spis små og hyppige måltider. Og så det bringer en følelse af fylde, spis langsomt. Drik rigeligt med væsker. Det er vigtigt for normal mælkeproduktion.

Trin 4

For på en eller anden måde at fremskynde opsvinget efter fødslen skal du starte åndedrætsøvelser ved hjælp af abdominal vejrtrækning. For at gøre dette i en liggende stilling med bøjede knæ og fødder presset mod gulvet, mens du indånder, skal du løfte den forreste væg af maven, og træk den ind, mens du trækker vejret ud. Gentag op til 10 gange. Efter 1-2 uger skal du tilføje til denne øvelse (på udånding), hvor du løfter ryggen fra gulvet. Dette styrker mavemusklerne og forbereder sig på mere intens fysisk aktivitet.

Trin 5

Start kun aktiv fysisk aktivitet, når du føler styrken til endelig at tage din figur op. Husk at kun at udføre de samme øvelser regelmæssigt vil hjælpe dig med at hoppe tilbage efter fødslen.

Trin 6

Det største problem efter fødslen er mave og hofter. Og intet klarer overskydende fedt i disse områder af kroppen som en bøjle (helst tyk med gummierede rygsøjler). Start hver morgen med at dreje den. Tag desuden hensyn til din tilstand og afslut øvelsen i henhold til dit velbefindende. Fordelen ved bøjlen er fraværet af kraftbelastning, som er meget udmattende og ofte afskrækker alt ønske om enhver fysisk træning.

Trin 7

Også for mavemusklerne skal du udføre bøjninger fremad og nedad, cirkulær bevægelse med kroppen, først med den øverste del af den og derefter med bækkenet. For hofterne, gør squats, batman (bensvingninger). Hvis styrketræning ikke forårsager negative følelser, skal du besøge gymnastiksalen eller træne med håndvægte derhjemme. Og for mavemusklerne skal du pumpe mavemusklerne.

Trin 8

Kraftig dans er et lige så effektivt middel til at bekæmpe ekstra pund. De forbrænder unødvendigt fedt, giver følelsesmæssig glæde og giver dig mulighed for at komme sig efter fødslen, både fysisk og mentalt. Dans til din yndlingsmusik, mens du improviserer.

Anbefalede: