Sådan Organiserer Du Din Træning

Indholdsfortegnelse:

Sådan Organiserer Du Din Træning
Sådan Organiserer Du Din Træning

Video: Sådan Organiserer Du Din Træning

Video: Sådan Organiserer Du Din Træning
Video: Løb 5 km - Sådan træner du dig op til din første 5 km løbetur 2023, November
Anonim

Effektiviteten af enhver proces afhænger af dens organisation. Denne afhandling er også relevant i forhold til en sådan proces som træning. For at du ikke skal klage over overdreven træthed eller muskelsmerter, så du ikke er bekymret for for langsom vækst i resultaterne eller overhovedet ikke, skal du organisere din træningsproces korrekt.

Sådan organiserer du din træning
Sådan organiserer du din træning

Er det nødvendigt

  • - træningsprogram;
  • - et lille håndklæde
  • - en flaske drikkevand
  • - den rigtige diæt, fokuseret på sportstidspunktet.

Instruktioner

Trin 1

Muskler har brug for mindst 48 timer for at komme sig og behandle den resulterende belastning. Derfor er daglig træning ikke bare unødvendig, de er skadelig. Lav styrkeøvelser tre gange om ugen, og skaff dig en eller to cardio-træningsprogrammer. Dette kan være langrend, mid-speed skiløb, svømning eller cykling.

Trin 2

Start aldrig en træning med det samme med en tung belastning. Opvarmning er et must, uanset hvilken form for fitness du laver. For at musklerne skal "vågne op" bliver sener og ledbånd elastiske, det er nok at bruge 10 minutter på løbebånd eller motionscykel. Springtov er en fantastisk måde at varme op på.

Trin 3

Når du har valgt et træningsprogram, skal du ikke være tro mod det hele dit liv. Skift det mindst en gang hver sjette uge. Dette hjælper ikke kun med at gøre din træning mere interessant, men også mere aktivt involvere alle muskelgrupper i arbejdet.

Trin 4

For nylig er cyklisk træning blevet udbredt i fitness. Træningsprocessen er organiseret på en sådan måde, at atlet udfører øvelser for forskellige muskelgrupper efter hinanden uden pauser imellem dem. En lille hvile forekommer kun mellem cyklusser. En lektion udføres fra to til fem cyklusser.

Denne træningsmetode er meget effektiv, men kræver, at alle de maskiner, du bruger i cyklussen, er gratis. Analyser træningen af maskinerne i dit motionscenter, og opret et træningsprogram, så du aldrig behøver at vente.

Trin 5

Medbring et lille håndklæde og vandflaske til gymnastiksalen. Tør sved af med et håndklæde, der er mere æstetisk tiltalende end en sportstrøje, og hold dig til flasken fra tid til anden. Den aktive frigivelse af sved under sport fører til, at blodet bliver mere tyktflydende, hjertet får en større belastning og pumper det over. At drikke en halv liter vand under din træning i små slurke hjælper dig med at løse dette problem.

Trin 6

Bliv ikke fuld eller fuld inden træning. Det er også skadeligt at komme til klassen med tom mave. Du har brug for styrke til at gennemføre dit træningsprogram.

Det anbefales, at du spiser to timer før din træning. Denne periode er nok til, at de modtagne næringsstoffer skynder sig at komme til dine muskler.

Trin 7

Sørg for at medtage strækøvelser i din træning. Det anbefales, at de udføres mellem fremgangsmåder til apparatet for at øge muskelfibers modtagelighed for den modtagne belastning. Plus at strække er en fantastisk måde at afslutte din træning på. Strækning efter træning i 5 til 10 minutter vil berolige din puls, forbedre din vejrtrækning og forbedre elasticiteten i dine led.

Anbefalede: