Yoga Derhjemme: Hvordan Man Organiserer Klasser

Indholdsfortegnelse:

Yoga Derhjemme: Hvordan Man Organiserer Klasser
Yoga Derhjemme: Hvordan Man Organiserer Klasser

Video: Yoga Derhjemme: Hvordan Man Organiserer Klasser

Video: Yoga Derhjemme: Hvordan Man Organiserer Klasser
Video: Йога для начинающих дома с Алиной Anandee #1. Здоровое и гибкое тело за 40 минут 2024, April
Anonim

Det er bedre at mestre udøvelsen af yoga under vejledning af en træner - det er den eneste måde, du kan kontrollere stillingernes rigtighed og holde dem i den krævede tid. Men hvis du ikke har mulighed for at træne i en gruppe, kan du prøve at træne derhjemme.

Yoga derhjemme: hvordan man organiserer klasser
Yoga derhjemme: hvordan man organiserer klasser

Instruktioner

Trin 1

Tag nogle prøveundervisning. Kontakt en specialist, og gennemfør mindst et indledende kursus - på denne måde vil du være sikker på, at du ikke vil skade dit helbred. Efter at have mestret de grundlæggende asanas og forstå essensen af øvelsen, gå hjem til selvtræning.

Trin 2

Få alt hvad du har brug for. Forbered et sted til undersøgelse - det skal være lyst, frisk og rummeligt. Sørg for at købe en yogamått af høj kvalitet, fordi træningens kvalitet og effektiviteten af alle træningsprogrammer afhænger af den. Tøj skal være behageligt, godt strakt og lavet af naturlige materialer. Du vil være barfodet, så du har ikke brug for specielle sko.

Trin 3

Vælg et passende tidspunkt. Det er meget vigtigt for yogapraksis, at undervisningen holdes på samme tid hver dag, så tænk over, hvornår du kunne øve på en hvilken som helst ugedag (hverdage og weekender). Det er mest praktisk at træne om morgenen før morgenmaden. Men hvis du er nybegynder, vil det være svært for dig at studere om morgenen, og du kan ikke undgå træthed. I de første par måneder træner du derfor om eftermiddagen eller om aftenen - kroppen er allerede opvarmet, og du behøver ikke fortsætte med at arbejde om eftermiddagen.

Trin 4

Træn på tom mave. Yoga kræver klarhed i tankerne og fuldt fokus på dine følelser og følelser - det er urealistisk at gøre dette med fuld mave. Hvis du har spist rigeligt, skal du vente mindst 3-4 timer (i løbet af denne tid fordæres maden, og kroppen bliver ikke "distraheret"). Hvis du har en let snack, er en to timers pause nok. Hvis du lige drak et glas te eller juice, så kan du om en halv time begynde at træne. Efter klassen må du ikke spise i mindst en time.

Trin 5

Udvikle selvdisciplin. Selvstudie er ikke velegnet til mennesker, der ikke kræver sig selv, så lær selvdisciplin - sæt et mål og gå hen imod det, uanset hvad. Over tid vil regelmæssig motion blive en vane, og du behøver ikke at kæmpe med dine egne ønsker - du vil lære at fordele tid mere kompetent. Husk altid, at yogakurser er meget gavnlige for dit helbred, de hjælper dig med at håndtere sygdom, overvinde vanskeligheder, lære tålmodighed og visdom.

Anbefalede: