Hvordan Man Lærer Yoga Derhjemme

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Lærer Yoga Derhjemme
Hvordan Man Lærer Yoga Derhjemme

Video: Hvordan Man Lærer Yoga Derhjemme

Video: Hvordan Man Lærer Yoga Derhjemme
Video: Yogaøvelser for begyndere, der er nemme at gå til | Hverdagsyoga 2024, Kan
Anonim

I mange år har yoga været en af de mest populære typer fysisk aktivitet. Det hjælper med at berolige sindet og forbedre kroppens tilstand. Yoga kan praktiseres uden at skade dig selv derhjemme, hvis du følger et par enkle regler.

Hvordan man lærer yoga derhjemme
Hvordan man lærer yoga derhjemme

Tilgå yoga læring med omhu

Hvis du ikke har nogen yogaoplevelse, anbefales det stadig at kontakte en god lærer eller finde gruppeklasser. Du har brug for mindst en eller to sessioner for at forstå, hvordan man trækker vejret korrekt, styrer kroppen i rummet, opretholder balance og balance. I gruppen vil en træner observere dine bevægelser, hvilket redder dig fra de mest grove og farlige fejl. I et par sessioner kan du forstå, om du overhovedet er interesseret i yoga som en slags belastning. Derefter kan du gå videre til lektier.

Hvis du har den rette tankegang, kan du nyde disse hjemmefokuserede aktiviteter mere end gruppeøvelser. Hvis du ikke er i stand til at gå til en gruppe, kan du begynde at lave yoga alene uden forudgående gruppeøvelser. Under alle omstændigheder skal du kontakte din læge, inden du begynder undervisningen for kontraindikationer. En god professionel kan fortælle dig, hvilke specifikke øvelser du skal undgå.

For at øve yoga derhjemme skal du videokurser eller bøger, der beskriver alle asana-stillinger. Før du begynder at øve, skal du se videoundervisning eller læse bøger flere gange; det kan være usikkert at blive distraheret af beskrivelsen af øvelserne, mens du udfører dem.

Regelmæssig praksis er nøglen til succes

Bestem et sted i din lejlighed til yoga-øvelse, det kan være en lille "patch" på ca. to og to meter, hvilket er helt nok til at udføre asanas. Det tilrådes at først øve yoga foran et spejl for at kontrollere kroppens position i rummet, i fremtiden er det bedre at nægte et spejl.

Det er bedst at lave yoga på et bestemt tidspunkt. Regelmæssig træning på samme tid vil være mere fordelagtig end sporadiske "forays". Ideelt set er det værd at øve om morgenen på tom mave. Under alle omstændigheder skal der gå mindst to til tre timer mellem at spise og træne.

Mens du træner, skal du lytte til din krop, og ikke prøve at lave komplekse asanas, der straks kræver alvorlig strækning. Fleksibilitet og styrke kommer med motion. Det menes, at de enkleste asanas, hvis de udføres korrekt, er nok til at genopbygge kroppen om tre til fire måneder.

Start med de enkleste programmer (normalt vises de separat i video-tutorials eller beskrevet detaljeret i en bog), komplicer træningen, når du føler behov. De første træningsprogrammer kan tage cirka tyve minutter, over tid er det bedre at bringe undervisningens varighed på mindst en time.

Anbefalede: