Hvordan Man Lærer At Lave Salto Derhjemme

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Lærer At Lave Salto Derhjemme
Hvordan Man Lærer At Lave Salto Derhjemme

Video: Hvordan Man Lærer At Lave Salto Derhjemme

Video: Hvordan Man Lærer At Lave Salto Derhjemme
Video: Lær at lave en forlæns salto | JumpingFuns Springskole 2023, Oktober
Anonim

En salto er et spektakulært trick, som er et spring med en salto i luften. For at lære at gøre det derhjemme, har du brug for god fysisk kondition og overholdelse af sikkerhedsregler.

Hvordan man lærer at lave salto derhjemme
Hvordan man lærer at lave salto derhjemme

Instruktioner

Trin 1

Før du går i gang med studiet af flips, er det vigtigt at styrke kroppens muskler. Ellers kan du få alvorlig skade første gang du prøver at lave et trick.

Trin 2

Inkluder håndvægtøvelser i dine træningsprogrammer. Gør squats, lunges, spark. Cykling og svømning vil være nyttigt for at styrke muskeltonen.

Trin 3

Træn dit vestibulære apparat. For at gøre dette skal du mestre håndstanden og derefter gå i hånden. Gå videre til flip-træning, når dine muskler er stærke nok. Få en sportsmåtte for at undgå skader.

Trin 4

Begynd at lære bevægelsesalgoritmen på måtten. Faktisk er en salto den samme salto, men kun i luften. Det er for tidligt at hoppe, først skal kroppen huske mekanismen til at udføre øvelsen.

Trin 5

For at gøre en fremadrulning korrekt på måtten skal du sætte dine fødder sammen, bøje dem på knæene og trække lidt ned. Stræk armene fremad og bøj dit hoved. Overfør vægten til din ryg og skuldre, glat uden at rykke, lav en salto.

Trin 6

Udfør saltvand på måtten hver dag, dette styrker det vestibulære apparat og giver dig mulighed for at huske rækkefølgen af bevægelser. Under træningen kan der forekomme svimmelhed og ubehag i rygsøjlen. Giv ikke træning op, i fremtiden vil kroppen tilpasse sig, og ubehaget vil passere.

Trin 7

Når fremadrullen er perfekt, skal du gå videre til undersøgelsen af salto. Det tager flere måtter at blive stablet oven på hinanden. Dette gør landingen mere sikker.

Trin 8

Stræk dine muskler, inden du begynder at vende derhjemme. Sådanne øvelser er forebyggelse af skader.

Trin 9

Udgangsposition - siddende, udstrakte ben. Træk dine fødder mod dig, hold i 3-5 sekunder, slapp af. Gentag 3-5 gange.

Trin 10

Spred dine ben så bredt som muligt. Træk dine fødder mod dig, slapp af. Gør det 2-3 gange.

Trin 11

Udfør langsomme hovedrotationer mod uret og bagud. Gentag i et minut.

Trin 12

Stræk din højre hånd fremad, spred din håndflade. Tag fingrene på din højre hånd med din venstre hånd og stræk dem mod kroppen. Hold i 3-5 sekunder, og slapp derefter af. Gentag den samme øvelse med den anden hånd.

Trin 13

Ret dine arme foran dig, drej dine hænder til venstre og højre. Den samlede strækningstid er 3-5 minutter.

Trin 14

Prøv saltvand. Kør lidt, tag 4-5 trin. Skub dig af med dine fødder, og tag samtidig en skarp sving opad med dine hænder.

Trin 15

Bring din krop op. I luften grupperer du til salto ved at trække knæene mod dig og tage fat i dem med dine hænder.

Trin 16

Rul fremad, men kun i luften. Prøv at lande på bøjede ben for at forhindre ledskader. Stå op med ryggen lige.

Trin 17

Somersaults kan ikke udføres effektivt første gang. Regelmæssig træning giver dig mulighed for at skifte tyngdepunkt og gruppe korrekt.

Trin 18

Efter at have mestret den fremadgående salto, så prøv at lære, hvordan du gør denne øvelse baglæns. Det kaldes også backflip. Før du træner, skal du øve en bagrulle.

Trin 19

Squat med ryggen til måtten. Vip hovedet fremad. Bring dine knæ til brystet.

Trin 20

Placer dine håndflader foran dig. Skub dem kraftigt og rul forsigtigt på ryggen.

21

Flyt dine hænder mod hovedet. Læn dig på fingrene for at lindre stress på dit hoved og nakke. Du kan ikke bøje ryg, ben.

22

Rul over hovedet. Forlæng dine knæ. Tag stillingen.

23

Træn dine spring uden et løb. Sving dine arme skarpt og spring fra et sted, skub dig af med begge fødder. Du kan springe over objekter.

24

Tag et par spring op fra squat, som en opvarmning inden bagsiden. Ret din krop helt.

25

Hop opad, mens du grupperer i luften. For at gøre dette skal du trykke dine knæ mod din mave.

26

Efter opvarmning skal du prøve at vende tilbage. Tag følgende stilling: stå lige op, bøj benene let, læn dig lidt fremad. Læg dine hænder ned.

27

Spring, skub med begge fødder så hårdt som muligt. Sørg for at hjælpe dig selv med dine hænder ved at gøre et skarpt sving opad.

28

Ved det maksimale springpunkt skal du smide hovedet tilbage og lade det være i denne position indtil slutningen af øvelsen. Hvis dette ikke gøres, forstyrres balancen.

29

Gør drejningen med dine hofter, det er de, ikke skuldrene, der giver dig mulighed for salto. Gruppér dig og begynd at krølle tilbage.

30

På det højeste punkt i salto, bøj dine ben under dig. Med dit bryst parallelt med loftet, bring dine knæ til brystet, men ikke din hage. Ellers vil springets hastighed falde, og flippen fungerer ikke.

31

Bring dine arme til dine fødder, tag fat i dine knæ eller hamstrings. Under gruppering kan torsoen vippe til siden. Mest sandsynligt er dette kroppens reaktion på frygt. Regelmæssig, hård træning hjælper dig med at overvinde det.

32

Når du nærmer dig gulvet, skal du begynde at rette dig op, for dette strækker du din nedre ryg og ben. Land på bøjede ben, på hele foden. Armene skal være parallelle med gulvet.

33

Under øvelsen skal du ikke lukke øjnene, men se lige frem. Dette giver dig mulighed for at kontrollere kroppens position og ikke miste rumlig orientering. Hvis du ser tilbage i forvejen, ændres kroppens hældning, rotationshastigheden sænkes, hvilket vil påvirke trickets kvalitet negativt.

Anbefalede: