Hvordan Man Lærer At Lave Salto

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Lærer At Lave Salto
Hvordan Man Lærer At Lave Salto

Video: Hvordan Man Lærer At Lave Salto

Video: Hvordan Man Lærer At Lave Salto
Video: Hvordan man lærer at lave en baglæns salto 2024, Kan
Anonim

Det anbefales at lære det grundlæggende i akrobatik fra at springe baglæns på en trampolin. Vanskeligheden ved denne øvelse ligger imidlertid i den ubevidste frygt for at vende sig om med hele kroppen i luften uden nogen støtte.

Hvordan man lærer at lave salto
Hvordan man lærer at lave salto

Instruktioner

Trin 1

Den enkleste type salto er en tuck flip. Under flyvningen er kroppen grupperet på en sådan måde, at knæene bliver så tæt på brystet som muligt, og hænderne griber underbenene. Det anbefales stærkt ikke at foretage salto for en nybegynder uden at hans partnere forsikrer ham. Før du hopper, er det nødvendigt at udføre en række forberedende øvelser for at varme musklerne i nakke, ryg og ben op: hoppe opad med start, salto frem og tilbage på en trampolin, squats.

Trin 2

For at lave en salto tilbage skal du bøje knæene og bringe dine arme tilbage og op. Skub af med et stærkt sving så højt som muligt. Jo højere du skubber af, jo mere tid har du til at gruppere. Kast under ingen omstændigheder dit hoved tilbage: Dette forhindrer dig i at lande på dine fødder. Hovedet skal kun være i lige position.

Trin 3

Når dine arme er rettet over hovedet, skal du trække dine ben skarpt mod brystet, men ikke omvendt: bryst til dine knæ! Jo strammere du trykker på, jo pænere bliver twistet. Opdel gruppen skarpt, når du ser jorden under dig. Land på let bøjede ben og fulde fødder. Tag dine hænder lige og tilbage på samme tid, når du lander.

Trin 4

En hurtig beherskelse af den bageste salto-teknik er næsten umulig. For at komme tættere på at gøre det anbefales det at starte med enkle spring over hovedet i høj højde ved at skubbe benene tilbage og samtidig svinge armene tilbage. Sådanne spring ligner svagt salt, men de giver mulighed for at vænne sig til højde og flyvning.

Anbefalede: