Hvordan Man Lærer At Lave En Arabisk Salto

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Lærer At Lave En Arabisk Salto
Hvordan Man Lærer At Lave En Arabisk Salto

Video: Hvordan Man Lærer At Lave En Arabisk Salto

Video: Hvordan Man Lærer At Lave En Arabisk Salto
Video: Lær at lave en forlæns salto | JumpingFuns Springskole 2024, Kan
Anonim

Hvis du lige er startet din træning, anbefales det at lære at lave salto på måtter i gymnastiksalen og på gaden - allerede træne direkte. Udfør den arabiske salto (det er også side) med et skub med det ene ben og et sving med det andet. Kør op og spring med armens bevægelse: Når du skubber af, skal første hånd bevæge sig fremad, og den anden - fra front til bund og bagud.

Hvordan man lærer at lave en arabisk salto
Hvordan man lærer at lave en arabisk salto

Instruktioner

Trin 1

Prøv at flyve så højt som muligt, så når du lander, står du på næsten lige ben. Udfør side-salto i den retning, hvor det er mere bekvemt for dig at køre hjulet. Begynd at lave saltvand med dit ansigt og brystet fremad i kørselsretningen. Den mest rationelle mulighed for at bevæge dine arme, når du skubber af, er som følger: Bevæg din højre hånd forfra nedad, opad og den venstre fra skulderen fremad og nedad i en cirkulær bevægelse.

Trin 2

Før du skubber af, skal du placere din venstre fod på gulvet med din hæl og rulle på tæerne. Selv om det i dette tilfælde er sværere at lave et stærkt skub, men fra denne position vil skubbet være længere, og bensvinget vil være fyldigere. Svinget skal ende med en knæbøjning. Foretag ikke den fejl at bøje dit ben for tidligt.

For at rulle korrekt og hurtigt over skal du prøve at gruppere så tidligt som muligt. Når du holder på, skal du strække din venstre skulder mod dit venstre ben.

Trin 3

I den arabiske salto skal du ikke lave for stram gruppering. For at gøre det lettere for dig selv at navigere i rummet skal du kigge på saltoens begyndelse så langt frem som muligt og først derefter dreje hovedet, så du kan se gulvet foran dig.

Trin 4

At lande i denne type salto er altid en udfordring. I tilfælde af unøjagtig landing er der stor sandsynlighed for skade på knæleddet. For at undgå dette skal du øve dig. Gør følgende øvelse: lig med ryggen på en bakke, helst på kanten, gruppér og rul fra klippen til dine fødder, og øv dig i en ren landing.

Anbefalede: