Hvordan Man Lærer At Lave Finter I Hockey

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Lærer At Lave Finter I Hockey
Hvordan Man Lærer At Lave Finter I Hockey

Video: Hvordan Man Lærer At Lave Finter I Hockey

Video: Hvordan Man Lærer At Lave Finter I Hockey
Video: LÆR AT JONGLERE ORDENTLIGT MED EN FODBOLD! 2024, April
Anonim

En af de største fordele ved en angriber i hockey er evnen til at udføre finter. Kombineret med beherskelse af klubben, god skøjteløb og sikte puckkast fra forskellige dele af banen, vil udførelse af finter give dig mulighed for at omgå modstandere og score pucken i modstanderens mål.

Hvordan man lærer at lave finter i hockey
Hvordan man lærer at lave finter i hockey

Instruktioner

Trin 1

Husk, at finter er to faser af bevægelse: falsk og sand. Den første fase får modstanderen til at tro på sandhedens bevægelse og reagere på den, og den anden - udfør hurtigt en sand bevægelse for at frigøre sig fra modstanderens vejledning.

Trin 2

Begynd tricking øvelser uden pucken. Vær særlig opmærksom på at opretholde balance og ændre hastighed, når du udfører dem. Efter at have udviklet disse færdigheder, skal du fokusere på at udvikle effektiv brug af modstanderens respons. Kombiner dem med en tæller hver gang.

Trin 3

I den indledende fase af træningen skal du lave øvelser til at mestre finter med en passiv modstander. Derefter forbedrer din modstanders aktive modstandsteknikker i spil.

Trin 4

Flyt i en kolonne uden en skive. Ved signalet fra træneren skal du vippe din torso skarpt og vende tilbage til startpositionen. Så gør den samme øvelse med en pind. Bøj dig først til den ene side og derefter til den anden.

Trin 5

Udfør de samme handlinger med at overvinde forhindringer. For at gøre dette skal du placere stativer eller invitere forsvarere, der skal bevæge sig mod dig i en kolonne en efter en.

Trin 6

Øv dig på at køre med acceleration og stop på signal. Kør igen, og så snart signalet ankommer, skal du lave en cirkulær bevægelse med klubben rundt om pucken og stryge med den.

Trin 7

Modstanderen skal angribe dig, og du, efter at have foretaget en bevægelse med pinden, angiveligt rettet mod at sende pucken til partneren til højre, skal hurtigt cirkulere modstanderen til venstre.

Trin 8

Øv også følgende teknik: modstanderen, der fangede dig, skal prøve at tage pucken, og du vil begynde at bremse, hvilket indikerer, at du vil stoppe og gå i den modsatte retning. Når modstanderen har reageret, start og gå væk i retning af den oprindelige bevægelse. Disse øvelser giver dig mulighed for at udføre finter med en retningsændring.

Anbefalede: