Hvordan Man Laver Hockey-finter

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Hockey-finter
Hvordan Man Laver Hockey-finter

Video: Hvordan Man Laver Hockey-finter

Video: Hvordan Man Laver Hockey-finter
Video: iTrain Hockey Puck Handling Training Intensive 2024, Kan
Anonim

Moderne hockey er utænkeligt uden teknologisk kyndige spillere, der kan drible med pucken. For at mestre denne færdighed skal du dog grundigt studere teorien og praksis så ofte som muligt i træning og i officielle spil.

Hvordan man laver hockey-finter
Hvordan man laver hockey-finter

Instruktioner

Trin 1

Lær den enkle slagtilfælde teknik. Dette er et alsidigt hockeytrick, der kan udføres hver gang, uanset situationen på isen. Når du har fået pucken, skal du tage fart foran din modstander og dreje skarpt den anden vej. Gør det så hurtigt, at han ikke engang kan reagere. Brug en falsk klub swing. Lær at foregribe retningen af din modstanders bevægelse og udnyt dette øjeblik.

Trin 2

Påfør også et kraftslag. Få pucken fra din partner. Bøj dine ben ved anklen, læg dem skulderbredde fra hinanden og vip din torso lidt fremad. Så snart en modstander har kørt på dig, pålæg ham en magtkamp, der dækker pucken med en skøjte, krop og en klub. Prøv at skubbe ham tilbage og smide pucken på dit træk eller videregive til din holdkammerat. Hvis du bruger fordelen i styrke og hastighed, vil du være i stand til at udføre denne finte.

Trin 3

Udfør pasning dribling og kast. Når du modtager pucken, skal du falske et sving med pinden, som om du gerne vil passere eller svirpe (kaste). Hold øje med reaktionen fra den modsatte spiller. Så snart du så, at han ændrede retning af sin bevægelse, skal du straks gå i den modsatte retning og føre pucken ved siden af ham.

Trin 4

Øv også hoved og torsofint. Dette er også et meget effektivt element, der forvirrer modstanderen. Bevæg dig mod din modstander med en puck. Når du begynder at nærme dig ham, skal du vise dit hoved og din krop en forberedende bevægelse, som om du vil gå til venstre. Du vil se, at modstanderen begynder at køre i samme retning. Skift derefter kørselsretningen så hurtigt som muligt og gå til højre.

Trin 5

Dribbel også med ændringer i hastighed og retning. Dette trick fungerer effektivt, hvis du har brug for at komme væk fra modstanderens pres. Forestil dig, at du bevæger dig i fuld fart mod målet, og pludselig kommer en forsvarer fra den modsatte klub ud på dig. Brems så hårdt som muligt, og stræk derefter simpelthen i den oprindelige retning.

Anbefalede: