Hvordan Man Laver Et Hockey Mål

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Et Hockey Mål
Hvordan Man Laver Et Hockey Mål

Video: Hvordan Man Laver Et Hockey Mål

Video: Hvordan Man Laver Et Hockey Mål
Video: How to make a (cheap and easy) hockey goal! 2024, April
Anonim

Hockey mål har en bestemt størrelse og konfiguration, nemlig at de skal være 1,22 cm høje over isens overflade og 1,87 cm brede i interne dimensioner. Portdybden skal være 1, 12 cm. Tværstængerne er lavet af et specielt materiale med et cirkulært tværsnit med en ydre diameter på 5 cm. Side- og topstolperne er normalt malet rødt, og et specielt maske trækkes over stolper, som dæmper skivens bevægelse. Selve målet er fastgjort til isen med en jernstift på en sådan måde, at den ikke bevæger sig ud af sted og på samme tid er bevægelig, så målmanden og de spillere, der styrtede ned i dem, ikke bliver skadet.

Hvordan man laver et hockey mål
Hvordan man laver et hockey mål

Er det nødvendigt

metalhjørne, svejsemaskine, bor, maske, nedstryger til metal

Instruktioner

Trin 1

Det er nemt at lave hockey-porte til en baghave selv. Brug en metalsav til at skære stolperne til portrammen fra metalhjørnet på portrammen: 4 stykker på 122 cm, 1 stk - 187 cm, 2 stykker på 87 cm (nederste og øverste bageste tværstænger), 2 stykker på 112 top, der forbinder den øverste forreste tværbjælke med den øverste bageste og 4 stykker på hver 122 cm - disse er på tværsøjlerne, der forbinder sidemålmålene med de bageste målstolper ovenfra og nedenfra. Dette gør din port trapesformet set ovenfra.

Trin 2

Brug en svejsemaskine til at svejse de forreste og bageste dørkarme, og den forreste har ikke en nedre tværbjælke, og den bageste består af sideposter, øvre og nedre tværstænger imellem dem. Svejs forrammen til bagrammen ved hjælp af 6 tværstænger: 2 øverst og 2 nederst på siderne, 2 øverst vinkelret på den forreste tværstang.

Trin 3

Bor huller omkring den ydre ramme til fastgørelse af nettet. Sand svejsningerne med sandpapir og mal porten med metalmaling: den ydre ramme i rød, bagsiden og tværstængerne i hvid.

Trin 4

Træk nettet over porten ved hjælp af de borede huller. Placer målet på banen og træk en rød linje på 5 cm bred foran hver på isens overflade, mal inden for denne linje målområdet blå.

Anbefalede: