Hvordan Man Spiser Mens Man Laver Yoga

Hvordan Man Spiser Mens Man Laver Yoga
Hvordan Man Spiser Mens Man Laver Yoga

Video: Hvordan Man Spiser Mens Man Laver Yoga

Video: Hvordan Man Spiser Mens Man Laver Yoga
Video: MEN'S YOGA | Light blue singlet 2024, April
Anonim

Yoga er en disciplin, der er over tre tusind år gammel. Det lærer dig, hvordan du forener sind og krop gennem specifikke øvelser. Asanas (som i yoga kaldes stillinger taget under meditation) tillader ikke kun at normalisere kroppens arbejde, men også at ændre bevidsthed.

Hvordan man spiser mens man laver yoga
Hvordan man spiser mens man laver yoga

Hvis du laver yoga, skal du vide, at ordentlig ernæring er en af dens vigtigste betingelser. Hvis en person overbelaster sin mave, fører det ikke kun til overvægt, men også til dårligt helbred. Derfor lærer yoga ikke kun at tage de korrekte arbejdsstillinger og kontrollere vejrtrækningen, men også at forbruge mad korrekt.

Tung mad overbelaster maven, så nogle asanas kan være vanskelige at gøre. Men dette betyder selvfølgelig ikke, at du skal sulte. Yogakurser indebærer ikke alvorlige begrænsninger. Der er kun nogle anbefalinger, som det anbefales at følge. Det sidste måltid skal være mindst 3 timer før sessionens start. Derfor er det bedst at øve yoga tidligt om morgenen. Efter træning anbefales det ikke at spise i cirka en time.

Efter træning anbefales det at spise mad, der indeholder en stor mængde calcium og kalium. For eksempel en banan med mælk eller en grøntsagssalat med fed ost. I din daglige kost skal du medtage magert fisk og bælgfrugter, fordi disse fødevarer er en kilde til protein.

Det tilrådes ikke at spise fede fødevarer, stegt, krydret. Forsøg at undgå saucer (især mayonnaise), karamel, fastfood, snacks, bagværk og gummier. Disse produkter giver næsten ingen næringsstoffer til kroppen.

En af yogaens læresætninger siger, at maven skal fyldes to fjerdedele med mad, en fjerdedel med drikkevarer, og det sidste kvartal skal forblive ufyldt for fri frigivelse af gasser under fordøjelsen. Stå derfor op fra bordet med en følelse af svag sult.

Hovedmåltidet skal være mellem kl. 9 og 13. Det er i disse timer, at fordøjelsesorganerne fungerer bedst. Det sidste måltid skal være senest kl. 19, for senere er menneskekroppen allerede indstillet til hvile.

Længe efter du begynder at træne, bemærker du muligvis, at dine diætvaner er ændret. Og dette er helt normalt, fordi din krops arbejde er vendt tilbage til normal. Mange mennesker rapporterer, at de næsten er stoppet med at spise kød og salt. Derfor er det ikke nødvendigt at være særlig opmærksom på spørgsmålet om ernæring. Tiden kommer, og du vil simpelthen ikke ønsker at spise junkfood.

Anbefalede: