Hvordan Man Ikke Spiser Efter 18 Timer

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Ikke Spiser Efter 18 Timer
Hvordan Man Ikke Spiser Efter 18 Timer

Video: Hvordan Man Ikke Spiser Efter 18 Timer

Video: Hvordan Man Ikke Spiser Efter 18 Timer
Video: Поставь вампира НА ПАУЗУ! Пауза челлендж 24 часа! 2023, December
Anonim

For dem, der prøver at opretholde deres figur, er det meget vigtigt at spise rigtigt. Ofte vises ekstra pund på grund af en rigelig middag, så problemet med ikke at spise efter 18 timer mister ikke dets relevans. Antag ikke, at dette er for let at opnå, men hvis du sætter et mål for dig selv, er det meget muligt at nå det.

Hvordan man ikke spiser efter 18 timer
Hvordan man ikke spiser efter 18 timer

Instruktioner

Trin 1

Når du beslutter dig for ikke at spise om aftenen, skal du prøve at organisere dine måltider, så frokosten er tilfredsstillende nok. Hvis du begrænser dig til mad i løbet af dagen, vil det være meget vanskeligt at afvise middag.

Trin 2

Det tilrådes at introducere et sådant måltid som en eftermiddagsmatbit eller tage aftensmaden med på arbejde. Da størstedelen af de arbejdende slutter deres arbejdsdag kl. 18, bliver de nødt til at spise aftensmad uden at afbryde produktionen eller ellers opgive den helt.

Trin 3

Hvis sultfølelsen er for smertefuld om aftenen, skal du spise noget let i stedet for middag. Disse kan være grøntsager, frugt, hytteost eller noget ost. Sådanne fødevarer giver ikke ekstra kalorier, men hjælper med at bremse din appetit.

Trin 4

Du kan prøve at stoppe med at spise i flere faser, hvilket gør dine måltider lettere i starten og gradvist flytter middagstiden til tidligere. En omelet, kogt kylling, grøntsagssalat er velegnet som sådan en middag.

Trin 5

For ikke at distrahere fra følelsen af sult, skal du finde dig selv en interessant aktivitet. Dette kan være et besøg i gymnastiksalen, chatte med venner eller en anden hobby, der giver dig mulighed for at glemme mad og ikke spise middag.

Trin 6

Undgå alt for krydret, salt og krydret mad. De stimulerer, ligesom alkohol, appetitten, og det bliver sværere at ikke spise om aftenen efter en sådan middag.

Trin 7

Vær forberedt på, at det kun vil være særligt vanskeligt i de første to uger. Derefter vil kroppen vænne sig til det, og det bliver meget lettere ikke at spise efter 6 timer.

Trin 8

Først for at undgå sammenbrud, prøv ikke at opbevare slik og slik i huset. For mange er det meget lettere at opgive en skål suppe eller usyret sideskål end en lækker dessert.

Anbefalede: