Hvordan Man Spiser For At Opbygge Abs

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Spiser For At Opbygge Abs
Hvordan Man Spiser For At Opbygge Abs

Video: Hvordan Man Spiser For At Opbygge Abs

Video: Hvordan Man Spiser For At Opbygge Abs
Video: Sådan får du sixpack | #COACH 2024, Kan
Anonim

Mange unge fyre drømmer om et pumpet tryk i "terninger". Udmattende træning alene er ikke nok til at opnå resultater. Hvis du er fast besluttet på at opbygge din egen krop, skal du tage dig tid til at spise godt.

Hvordan man spiser for at opbygge abs
Hvordan man spiser for at opbygge abs

Instruktioner

Trin 1

Der er grundlæggende principper, når man udarbejder en diæt til "jocks". Du bliver nødt til at begrænse dit fedtindtag. Overskydende aflejringer under huden vil forstyrre dannelsen af terningerne og ødelægge alt dit arbejde. Det er værd at foretrække fedtstoffer, der findes i fisk og skaldyr og vegetabilske fødevarer. Du er velkommen til at spise fed fisk og olivenolie.

Trin 2

Hvor og når du spiser, skal du huske, at en tredjedel af din mad skal være protein, dvs. kød, fisk, mejeriprodukter. Resten er en kilde til kulhydrater (korn, pasta, kartofler). Du får fedt sammen med proteinkilder og erstatter en del af sideskålen med grøntsager.

Trin 3

Spis mad ofte og i små portioner. I dette tilfælde opretholder kroppen stabile niveauer af fordøjelsesenzymer og blodsukkerniveau. Forbered dig på at bruge mere tid på madlavning og spisning.

Trin 4

Hvis du stadig ikke kan håndtere fedt alene, kan du prøve et kvalitets termogent fedtforbrændingstilskud. Sammen med dem har du brug for et vitamin- og mineralkompleks.

Trin 5

Gendan regelmæssigt væskeniveauet i din krop. Under træning mister du op til en liter vand og nogle gange mere. Sluk tørsten med rent drikkevand. Efter aktiv træning, drik specielle drinks, som du kan købe i gymnastiksalen. De indeholder 6-8% kulhydrater og kalium med natrium.

Trin 6

En gang om ugen skal du arrangere en ferie for dig selv, hvilket er nyttigt for alle både fra et psykologisk og fysisk synspunkt. Hvis kroppen konstant holdes i "jerngreb", vil den begynde at lægge mad til side i reserven. Denne "stash" omkring taljen vil ikke tilføje skønhed til dine mavemuskler.

Trin 7

For at undgå at blive sulten før sengetid skal du spise en håndfuld korn og vaske dem ned med et glas vand. Fiber aktiverer din fordøjelsesproces og hjælper din mad med at bevæge sig bedre.

Trin 8

Gør det til en regel at undersøge sammensætningen af produkterne inden de køber. De ingredienser, du har brug for: kakao og kokosnøddesmør, æggeblommer, kyllingefilet, ris, fisk og andre naturlige produkter. Lær at lave mad selv, køb en speciel samling opskrifter til bodybuildere.

Trin 9

Spis afslappet, tygg mad grundigt. Læs ikke mens du spiser. Ved at følge disse principper, vil du danne "terninger" og holde dine mavemuskler i god form i fremtiden.

Anbefalede: