Hvordan Kan Du Opbygge Muskler I Dine Arme

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Kan Du Opbygge Muskler I Dine Arme
Hvordan Kan Du Opbygge Muskler I Dine Arme

Video: Hvordan Kan Du Opbygge Muskler I Dine Arme

Video: Hvordan Kan Du Opbygge Muskler I Dine Arme
Video: Sådan vokser dine arme 2.5 cm på én træning! | De bedste øvelser til biceps og triceps! 2024, Marts
Anonim

Harmonisk udviklede, smukke, pumpede arme tiltrækker ofte opmærksomhed. Der er specifikke anbefalinger og tip til at opnå maksimale resultater. Med deres hjælp vil du hurtigt opbygge dine armmuskler.

Hvordan kan du opbygge muskler i dine arme
Hvordan kan du opbygge muskler i dine arme

Instruktioner

Trin 1

Progression og intensitet. Hvis du vil have dine armmuskler til at vokse regelmæssigt, skal du udøve dem godt. Husk, intensitet handler ikke om den maksimale løftede vægt, men kvalitetstræning. Når du laver den næste øvelse, skal du føle, hvordan dine muskler fungerer. Fokuser helt på bevægelse. Dette betyder ikke, at du kan glemme progressionen af belastninger. Vægten bør øges gradvist for ikke at forstyrre koncentration og teknik.

Trin 2

Forskellige træningsprogrammer. Mange mennesker begår den fejl at udføre den samme træningsrutine regelmæssigt. Efter en vis tid vil musklerne vænne sig til denne belastning, og du får ikke det forventede resultat. Modificer og skift dit program systematisk: brug forskellige stregformer og forskellige grebbredder, øg antallet af reps og sæt, reducer hvile mellem øvelser, bytt dem.

Trin 3

Restitution og hvile. For at armmuskler skal vokse, er det bydende nødvendigt at give tid til restitution mellem træning. Husk samtidig, at de kan modtage en indirekte belastning, mens de udfører andre øvelser. Dette vil forlænge musklernes restitutionstid.

Trin 4

Effektiv træning. For bedre at pumpe dine armmuskler op, skal du have de mest effektive øvelser i dit arsenal. Velegnet til pumpning af biceps: bøjning af armene på en bænk, siddende med håndvægte, løft af en vægtstang. De mest effektive tricepsøvelser er: Forlængelse af armene på den øverste blok, fransk bænkpresse, tryk på stangen med et smalt greb. Hvis du har problemer med øvelserne, skal du søge hjælp fra en professionel træner. En specialist, der har undersøgt dine individuelle egenskaber og fysiske kondition, vælger det mest passende program.

Anbefalede: