Sådan Løber Du For At Opbygge Muskler

Indholdsfortegnelse:

Sådan Løber Du For At Opbygge Muskler
Sådan Løber Du For At Opbygge Muskler

Video: Sådan Løber Du For At Opbygge Muskler

Video: Sådan Løber Du For At Opbygge Muskler
Video: Hvor hurtigt kan du få større muskler? | #COACH 2024, April
Anonim

Sportsløb udvikler udholdenhed og hastighed. Og selvom det er ret vanskeligt at få muskelmasse ved hjælp af jogging alene, med en særlig tilgang til træning, kan du styrke musklerne i underekstremiteterne og skulderbæltet.

Sådan løber du for at opbygge muskler
Sådan løber du for at opbygge muskler

Instruktioner

Trin 1

Løb hurtigt. Sammenlign de bedste løbere i din afstand - maratonløber og sprinter. Hvem har efter din mening en mere magtfuld figur? Se på de antropometriske data fra den olympiske maratonmester i London, Stephen Kiprotich og vinderen af de samme OL på 100 meter, Usain Bolt. Den første, med en højde på 172 cm, vejer 56 kg, den anden - 94 kg med en højde på 195 cm. Konklusionen antyder sig selv. Hvis du vil have muskler udviklet - kør korte afstande med den maksimale hastighed, der er mulig for dig. 100, 200, maksimalt 400 meter. Lange løb er ikke til at opbygge muskler. Ingen annullerede dog opvarmningen. Et par lette jogging-omgange før din hovedtræning skader ikke.

Trin 2

Brug vægte. Selvfølgelig bygger sprinterne ikke muskelmasse udelukkende ved at løbe. I arsenal af professionelle, et stort antal specielle øvelser og arbejde i gymnastiksalen. Hvis træning med en vægtstang ikke passer til dig, skal du bruge mindst vægte til ben og arme. Du kan også bære en rygsæk med ekstra vægt eller løbe op ad bakke med et lastbildæk bundet til ryggen.

Trin 3

Deltag i almindelig fysisk kondition. Ved at løbe, selv med vægte, kan du hovedsageligt kun styrke underbenene. Overkroppen er mindre involveret under acceleration. Du er velkommen til at tilføje kropsvægt til din træning - squats, push-ups, pull-ups, vendinger. Hvis det er muligt, er det fra tid til anden værd at besøge atletikhallen og lave nogle øvelser med en vægtstang - squats, spring, bænkpres.

Trin 4

Spis en atletisk diæt. For at opbygge muskler gennem løb eller enhver anden form for sportsaktivitet, skal du helt sikkert overvåge din kost. Forbruge så mange kulhydrater som muligt. Du bør også fokusere på proteinrige fødevarer, der vil fremme muskelvækst.

Anbefalede: