Den Bedste Måde At Opbygge Muskler På

Indholdsfortegnelse:

Den Bedste Måde At Opbygge Muskler På
Den Bedste Måde At Opbygge Muskler På

Video: Den Bedste Måde At Opbygge Muskler På

Video: Den Bedste Måde At Opbygge Muskler På
Video: 3 BEDSTE ØVELSER TIL AT SMIDE FEDT OG BYGGE MUSKLER! 🔥 2024, April
Anonim

De atleter, der lige er kommet i gang med atletisk gymnastik, tror ofte at de hurtigt og effektivt skal opbygge muskler bør gøre det ofte og i store mængder. Men der går nogen tid, og væksten af muskelmasse observeres ikke. For at sikre muskelvækst er det nødvendigt at tage højde for fysiologiens særegenheder og bruge anbefalingerne fra erfarne bodybuildere.

Den bedste måde at opbygge muskler på
Den bedste måde at opbygge muskler på

Nødvendig

  • - håndvægte
  • - vægtstang
  • - power trainers
  • - gymnastikstænger
  • - vandret bjælke.

Instruktioner

Trin 1

Lav det rigtige træningsprogram. Du bør ikke medtage i en lektion øvelser for at træne alle muskler uden undtagelse. En kompetent tilgang indebærer at arbejde på en eller to muskelgrupper på en træningsdag. For eksempel, i den første lektion, træner du ryg og bryst, i den anden dine skuldre og arme, og på den tredje dag skal du bruge til at arbejde på at udvikle benmusklerne. Medtag en lille øvelse på pressen i hver lektion.

Trin 2

Indfør øvelser med alle mulige vægte i programmet: vægtstang, håndvægte, og brug også styrke maskiner. For en undersøgelse af høj kvalitet af individuelle bjælker fra en bestemt muskelgruppe skal du bruge en bænk med en skiftende hældningsvinkel. Mange styrkeøvelser kan udføres på parallelle stænger og en gymnastikstang.

Trin 3

Vælg det rigtige antal gentagelser og sæt til apparatet. I dette tilfælde skal du gå ud fra de mål, du forfølger i løbet af en bestemt træning. For at øge styrken skal du udføre øvelsen 3-5 gange i hvert sæt. 7-12 gentagelser vil bidrage til intens muskelopbygning. Flere gentagelser danner muskeldefinition og udvikler styrkeudholdenhed.

Trin 4

Indstil den optimale træningsprogram og varighed for dig selv. Du bør ikke deltage i vægte i flere timer og bringe dig selv til udmattelse. Du får de bedste resultater ved at bruge 30-40 minutter om dagen på styrketræning. Dette giver dig mulighed for at undgå overtræning og belastning af musklerne nok, samtidig med at motivationen til at træne bevares. Hvile mellem indfaldsvinkler til apparatet må ikke overstige to til tre minutter.

Trin 5

Vær særlig opmærksom på bedring efter træning. Den optimale ugentlige cyklus er tre træningsprogrammer med en til to dages restitutionspauser. Husk, at muskler ikke vokser så meget under træning som de første dage efter træning. Hvis du ikke følger hvileprogrammet, vil resultaterne uundgåeligt falde, muskelvækst stopper, og motivationen til yderligere øvelser vil derfor falde.

Anbefalede: