Hvordan Man Spiser For At Opbygge Muskler

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Spiser For At Opbygge Muskler
Hvordan Man Spiser For At Opbygge Muskler

Video: Hvordan Man Spiser For At Opbygge Muskler

Video: Hvordan Man Spiser For At Opbygge Muskler
Video: Sådan bygger du muskelmasse og smider fedt samtidig! 4 tips! 2024, April
Anonim

For at udvikle gode muskler skal du ikke kun aktivt dyrke sport, men også spise rigtigt. Dette gælder især for folk, der er involveret i vægtløftning eller bodybuilding.

Hvordan man spiser for at opbygge muskler
Hvordan man spiser for at opbygge muskler

Instruktioner

Trin 1

Spis mere protein. Det er fra ham, at musklerne stort set er sammensat. Både plante- og animalske produkter kan være en kilde til det. Først og fremmest skal du tilføje mere kød og fisk til din kost. I dette tilfælde anbefales det at vælge magre muligheder - kyllingefilet, kalvekød, oksekød, magert svinekød. Mest nyttigt er havfisk, da den indeholder en masse fedtsyrer, der hjælper med assimilering af proteiner. Glem ikke fisk og skaldyr - muslinger, rejer, blæksprutter. Blandt plantefødevarer skal du fokusere på bælgfrugter og dadler.

Trin 2

Spis æg regelmæssigt. De kan spises kogt, krypteret eller endda rå, for eksempel i cocktails. I sidstnævnte tilfælde skal du ikke glemme faren ved at få salmonellose.

Trin 3

Vær moderat i dit proteinindtag. Den menneskelige krop kan kun absorbere en vis mængde næringsstoffer om dagen. For eksempel er dette 2 gram protein pr. Kg kropsvægt pr. Dag. For eksempel indeholder 100 g kylling 30 g protein. Det vil sige, at en person, der vejer 75 kg, ikke behøver at forbruge mere end 500 g af dette produkt om dagen for at opbygge muskelmasse for fuldt ud at give sig proteiner.

Trin 4

Glem ikke mejeriprodukter. Samtidig er det ønskeligt, at de har lavt fedtindhold og sukker. Surmælk og fedtfattig naturlig hytteost er bedst egnet.

Trin 5

Spis nok, men ikke for store mængder fedt. Den bedste kilde er vegetabilsk olie, som kan bruges til at tilberede det meste af dine måltider.

Trin 6

Drik rigeligt med vand mindst to liter om dagen. Dette er nødvendigt for aktiv træning, der ledsager opbygning af muskelmasse.

Trin 7

Indfør sportsernæring i din kost - protein shakes og barer. Men vi må ikke glemme, at disse produkter ikke erstatter naturlige proteiner, vitaminer og mikroelementer for dig.

Anbefalede: