Hvordan Rusland Vil Udføre Ved OL I London

Hvordan Rusland Vil Udføre Ved OL I London
Hvordan Rusland Vil Udføre Ved OL I London
Video: Hvordan Rusland Vil Udføre Ved OL I London
Video: ФАНАТ BTS СТАЛ КОРЕЙЦЕМ, ИЗМЕНИВ РАСУ: "Называйте меня ЧИМИН" 2023, Februar
Anonim

Sommer-OL i London vil være den mest synlige begivenhed i sportens verden på planeten. Konkurrencer på dette niveau tiltrækker traditionelt millioner af fans til sportsarenaer og tv-skærme. De mest spændende sportsgrene for russerne vil utvivlsomt være de sportsgrene, hvor vores land indtager en førende position. Hvad er prognoserne vedrørende det russiske landsholds præstationer?

Hvordan Rusland vil udføre ved OL i London
Hvordan Rusland vil udføre ved OL i London

De Olympiske lege i London afholdes fra 27. juli til 12. august 2012. Ifølge RIA Novosti vil sammensætningen af ​​det russiske olympiske hold være kendt tidligst den 11. juli 2012. Det antages, at 440-450 russiske atleter vil gå til kampene for at konkurrere om 302 sæt priser i 37 sportsgrene.

For at komme med rimelige forudsigelser om resultaterne af det russiske holds præstationer ved de olympiske lege i 2012 er det nødvendigt at tage højde for resultaterne af vores atleteres præstationer i løbet af de sidste fire år. Analytikere siger, at magtbalancen stort set har været uændret siden OL i Beijing. I den overordnede status for sommersport fortsætter kinesiske atleter med at lede, efterfulgt af atleter fra USA, og det russiske landshold indtager objektivt en hæderlig tredje position.

Det vil være ekstremt vanskeligt for russiske atleter at nå de vigtigste rivaler, og blandt de mulige kandidater til tredjepladsen vælges repræsentanter for Storbritannien tættest på Rusland. Værterne for de kommende spil vil helt sikkert gøre alt for at ikke kun klare sig godt i "hjemmearenaen", men også for at få den tredje position fra Rusland. Under disse forhold står de russiske olympiere over for en vanskelig opgave - at udføre med fuld styrke og vise resultater ikke mindre end ved verdensmesterskabet, der har fundet sted i de seneste år.

Det russiske holds samlede placering afhænger først og fremmest af atleternes præstationer. Analytikere mener, at russere her kan kræve mindst seks medaljer med den højeste værdighed; den samme mængde "guld" blev vundet af atleter ved legene i Beijing. Nogle eksperter mener, at russiske atleter i denne type programmer kan modtage op til 19 medaljer af højeste standard.

Nogle bekymringer rejses ved træning af russiske svømmere. Svømning ligger på andenpladsen med hensyn til antallet af spillede priser, men det vil helt klart være vanskeligt for russiske atleter at konkurrere på lige fod med amerikanerne i disse typer af det olympiske program.

Trænerne sætter store forhåbninger på bryderne, der altid hjælper holdet under vanskelige forhold. Ved OL i London er det planlagt at modtage mindst tre guldmedaljer i denne sport. I andre sportsgrene indikerer magtbalancen, at atleter fra Rusland er i stand til at holde barren på priser på niveauet med OL i Beijing. Ifølge resultaterne fra de forrige olympiske sommerlege blev Rusland den tredje i den uofficielle stilling efter at have vundet 72 medaljer, hvoraf - 23 guld, 21 sølv og 28 bronze.

At komme med nøjagtige forudsigelser om antallet af medaljer er en utaknemmelig opgave. Der har været tilfælde, hvor sådanne forudsigelser blev brudt af uforudsete omstændigheder i forbindelse med f.eks. Skader hos atleter. Den russiske sportsminister Vitaly Mutko mener, at i London vil den største kamp i den uofficielle medaljestilling udfolde sig mellem russiske og britiske atleter. Sportsembedsmanden er overbevist om, at Rusland også vil beholde sin tredjeplads ved disse olympiske lege.

Populær af emne.